TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
«
»
09:00 Onderbreking
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Pauls grootmoeder Anna komt op bezoek bij haar kleinzoon en het klikt meteen met Josie. Wanneer Paul zijn grootmoeder een kinderliedje hoort neuriën, brengt dit plots een vage herinnering naar boven.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:50 Royally Ever After
Wanneer lerares Sara door haar vriend Daniel ten huwelijk wordt gevraagd, onthult hij dat hij de prins is van het kleine land St. Ives en dat zijn ouders hun zegen gegeven hebben om te trouwen.
«
»
16:35 Bless the Harts
Jenny staat voor een moreel dilemma. Wanneer ze vervolgens het advies van Jezus in de wind slaat, veroorzaakt dit problemen voor Louise. Betty en Wayne zoeken hulp bij Travis.
«
»
17:00 White Collar
Peter en Neal zijn elk afzonderlijk bezig met hetzelfde onderzoek. Op aangeven van Mozzie duiken ze onder in het taximilieu om daar een oplichtingszaak en witwaspraktijken aan het licht te brengen.
«
»
17:50 Modern Family
Wanneer Phil en Claire een hevige discussie hebben, proberen Gloria en Jay te bemiddelen. Cameron roept de hulp in van Mitchell en Luke voor zijn volgende project.
«
»
18:20 Modern Family
Cameron wil een boek schrijven over Lily's adoptie. Claire probeert koste wat het kost de lieve vrede te bewaren. Gloria vindt het maar niks dat Jay twee naast elkaar gelegen grafkelders wil kopen.
«
»
18:50 The Simpsons
Patty en Selma proberen te stoppen met roken, maar wanneer Selma weer begint, trekt Patty bij de Simpsons in. Intussen gaat Maggie op avontuur met een stel plaatselijke wezens.
«
»
19:10 The Simpsons
De Simpsons zijn er trots op dat ze het mooist versierde huis in de straat hebben. Maar wanneer Lisa getraumatiseerd terugkomt van de Krustyland Horrornacht kan ze Halloween niet meer aan.
«
»
19:40 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en zijn manschappen werken samen met de FBI om een terroristische aanval met cyanidegas te stoppen.
«
»
20:35 The Mummy
Egypte, 1923. In de legendarische dodenstad Hamunaptra wekt een groep schatgravers per ongeluk het gemummificeerde lichaam van Imhotep, hogepriester van de god Osiris, na 3.000 jaar weer tot leven.
«
»
22:45 Unbreakable
Veiligheidsagent David Dunn overleeft op miraculeuze wijze als enige een treinramp zonder er zelfs maar een schrammetje aan over te houden.
«
»
00:40 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo en zijn manschappen werken samen met de FBI om een terroristische aanval met cyanidegas te stoppen.
«
»
01:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers