TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Een productiehuis klopt bij Mike en Alison aan. Ze zijn op zoek naar een oud huis dat als decor gebruikt mag worden voor een nieuw kostuumdrama.
«
»
06:00 Father Brown
Father Brown ontfermt zich over Aldous en zijn dochter Grace, die onlangs vanuit Oost-Afrika naar Kembleford verhuisd zijn, op zoek naar een goede school voor Grace.
«
»
06:45 New Tricks
Nieuw DNA-onderzoek op een onbekend lijk dat in 1996 werd gevonden, wijst uit dat het familie is van een vingerafdrukspecialiste van het ministerie van Binnenlandse Zaken.
«
»
07:40 Call the Midwife: Xmas 2014
Zuster Frances helpt dokter Turner bij het afnemen van uitstrijkjes en staat een pasgetrouwde vrouw bij die zonet een schokkende diagnose kreeg.
«
»
08:30 The Larkins
De Larkins haasten zich naar het station om te voorkomen dat Mariette naar Frankrijk vertrekt. Ze halen haar over om te blijven voor een feest en dus moeten de Larkins aan de bak.
«
»
09:20 Midsomer murders
Deel 1/2. Een man wordt vastgepind aan een muur aangetroffen op dezelfde manier als zijn vlinderverzameling.
«
»
10:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Een man wordt vastgepind aan een muur aangetroffen op dezelfde manier als zijn vlinderverzameling.
«
»
10:50 Hope Street
Peter, een knappe jongeman, wordt naakt aangetroffen op het strand. Hij had een romantische avond met zijn vriendin onder de sterrenhemel, maar bij het ontwaken was ze verdwenen.
«
»
11:35 All Creatures Great and Small
Wanneer Mrs. Hall vrij neemt voor een ontmoeting met iemand die vroeger veel voor haar betekende, schuift Siegfried alle huishoudelijke taken af op Tristan.
«
»
12:25 Death in Paradise
Florence raakt emotioneel betrokken bij de zaak van een jonge literatuurstudent die dood wordt aangetroffen aan de voet van een klif.
«
»
13:15 Rosemary and Thyme
De amateurspeurders gaan aan de slag bij een klooster om de kruidentuin te herstellen voor een gepland koninklijk bezoek, maar hun werkzaamheden worden verstoord door de vondst van een lijk.
«
»
14:05 Father Brown
De kersverse bruid van Sir Raleigh bekoopt haar interesse in zijn Egyptische mummie met haar leven. Haar lichaam wordt aangetroffen in een gesloten kamer. Father Brown onderzoekt de zaak.
«
»
15:00 New Tricks
Er duikt nieuwe informatie op dat de dood van een marktkramer is gelinkt aan een reeks verkrachtingen. Het team van UCOS mag de hoofdverdachte echter niet ondervragen.
«
»
16:05 Agatha Raisin
Terwijl de politie ervan uitgaat dat de dood van Sybilla een ongeluk was, gaan Agatha en Sarah langs bij de Chances, waar ze te horen krijgen dat Sybilla het erg moeilijk had met de dood van Chloe.
«
»
17:00 Miss Scarlet and the Duke
Eliza besluit om samen te werken met privédetective Nash, maar dan wordt hij neergeschoten. Terwijl Eliza en Moses de zaak proberen op te lossen, komen ze tot de conclusie dat Eliza het doelwit was.
«
»
18:00 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. De fut verdwijnt uit de sprankelende wijn van Midsomer Vinae Winery als de glazen vergif blijken te bevatten. Hoe kan dit verband houden met de dood van een kind in een vluchtmisdrijf?
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. William en Diana dreigen de wijngaard kwijt te raken maar Matilda wil haar geld aan Ryan geven - op één voorwaarde... Wat doen William en Diana aan het verleidelijke aanbod van Louis?
«
»
21:00 Happy Valley
Naarmate Tommy's grote dag nadert, wordt Catherine alsmaar meer achterdochtig. Ryan slaagt erin om haar op een nieuwe manier uit te dagen.
«
»
22:00 Grantchester
Na de dood van een lokale politicus is het dorp in de ban van nieuwe verkiezingen. Wanneer zijn zelfdoding moord blijkt te zijn geweest, moeten Will en Geordie op zoek naar de dader.
«
»
23:00 Grantchester
Als een Amerikaanse militair onder verdachte omstandigheden overlijdt, verandert een rustige dienst voor Will en Geordie in een gecompliceerde avond.
«
»
23:55 Silent Witness
John Briggs, eigenaar van een bedrijf in zoetwaren, komt te overlijden. De jonge patholoog Jack Hodgson neemt de plek in van Harry. Briggs wilde zijn bedrijf verkopen.
«
»
02:25 Midsomer murders
Deel 2/2. William en Diana dreigen de wijngaard kwijt te raken maar Matilda wil haar geld aan Ryan geven - op één voorwaarde... Wat doen William en Diana aan het verleidelijke aanbod van Louis?
«
»
03:15 We Hunt Together
Freddy wordt achtervolgd door visioenen uit haar verleden. Lola en Jackson onderzoeken een schokkende nieuwe aanwijzing die meer vragen oproept dan antwoorden.
«
»
04:00 Grantchester
Will raakt betrokken bij een bijzonder pijnlijk en complex familiegeschil wanneer een doop wordt verstoord door de biologische vader van de baby.
«
»
04:45 The Coroner
Het overlijden van een kind onder voogdij brengt Jane in contact met de kindermoordenaar Sidney Sutton. Ze hoopt dat hij haar kan helpen bij het vinden van de rustplaats van zijn tienerslachtoffer.
«
»
05:30 Ghosts
Om de claim van hun buren op hun eigendom te weerleggen, besluiten Mike en Alison hen uit te nodigen voor een plechtig etentje. Maar Mike en Alison kennen niets van de strikte etiquette.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers