TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
«
»
08:55 Onderbreking
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Op vraag van Robert vertelt Werner de politie dat Christoph achter de aanval zit. Hij hoopt hierdoor de band met zijn zoon te herstellen. Max is wanhopig.
«
»
12:10 Onderbreking
«
»
14:40 Mission: Impossible
Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerdiskette met de identiteit van Amerikaanse spionnen uit de handen van de vijand te houden.
«
»
16:40 Bless the Harts
Een hittegolf zet de vriendschap tussen Jenny en Brenda onder druk. Wayne krijgt een nieuwe truck, maar heeft moeite om afscheid te nemen van zijn oude.
«
»
17:05 White Collar
Neal en Peter ontdekken dat senator Terrence Pratt iets te maken heeft gehad met de moord op Dennis Flynn dertig jaar geleden en proberen hem ten val te brengen.
«
»
17:55 Modern Family
Claire en Phil halen opnieuw het rollenspel boven dat ze vorig jaar met valentijn speelden. Jay wil Gloria verrassen, maar zijn plannen worden steeds gedwarsboomd.
«
»
18:20 Modern Family
Het is altijd spannend wanneer de moeder van Claire op bezoek komt. Deze keer maakt oma Dede het extra speciaal door een verrassingsgast mee te brengen.
«
»
18:45 The Simpsons
Marge vindt dat ze eindelijk maar eens moet scheiden van Homer en al snel pakt ze haar nieuwe leven op. Aanvankelijk is Homer er kapot van, tot hij toevallig een jongere vrouw tegen het lijf loopt.
«
»
19:10 The Simpsons
Een beroemde tv-kok daagt Homer uit voor een barbecuewedstrijd. Maar net voordat de strijd gaat beginnen, wordt Homers nieuwe exclusieve barbecue gestolen.
«
»
19:40 Crime Night: S.W.A.T.
Het team van Hondo werkt samen met een oude bekende om een geheime drugsbende op te rollen. Annie krijgt een tweede beroerte.
«
»
20:35 The Change-Up
Dave, advocaat en papa van drie, is jaloers op het vrijgezellenleven van zijn vriend Mitch, terwijl Mitch vindt dat Dave het voor elkaar heeft. Na een avondje uit worden ze wakker in elkaars lichaam.
«
»
22:40 L.A.'s Finest
Nancy helpt Syd om de gestolen fentanyl terug op het politiebureau te krijgen zonder dat iemand iets opmerkt. Ze raakt echter afgeleid door het vreemde gedrag van haar stiefdochter Izzy.
«
»
23:35 Mayans M.C.
Interne strubbelingen hebben een impact op de club. Een oude vijand houdt zich schuil ten zuiden van de grens.
«
»
00:30 Crime Night: S.W.A.T.
Het team van Hondo werkt samen met een oude bekende om een geheime drugsbende op te rollen. Annie krijgt een tweede beroerte.
«
»
01:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers