
TVgids - njam!
Andere zender »
05:20 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes
«
»
06:00 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
06:25 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
06:35 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
07:15 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
08:00 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
08:50 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
09:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man die alles weet over cacaobonen: Dominique Persoone! Op het menu: enchilada met kip. Dat is Mexicaans streetfood en dus is Dominique helemaal in zijn nopjes.
«
»
10:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
10:55 | Nuances |
Thierry Theys combineert vandaag de volle, vette smaak van paling met een kommetje helder appelsap!
«
»
11:25 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
11:55 | Het weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
12:35 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
13:00 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
13:35 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes
«
»
14:15 | De sterrenkaart |
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
14:50 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
15:20 | Tot op de graat |
De sint-jakobsschelp wordt ook wel de koningin van de schaaldieren genoemd en dat is niet zomaar! De fijne smaak van dit diertje weet uiteraard ook Johan Segers te bekoren.
«
»
15:40 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
16:15 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
16:35 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
17:00 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Karolien maakt een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
17:55 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
18:45 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
19:05 | Het weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
19:45 | The art of making cocktails |
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Georgia Mint Julep, Tom Collins en Passionata.
«
»
20:00 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
20:20 | Peppe's Sicilië |
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. In deze aflevering van Peppe's Sicilië bezoekt hij zijn 77 jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man met "liever messy dan spic & span" als slogan: Jelle Beeckman! Hij gaat voor smeuïge penne met goed veel room en chorizo.
«
»
21:05 | Comfort Food |
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
21:20 | De gezonde goesting |
Als je eet, dan wil je ook een gevuld buikje hebben. Gezond eten zou het hongergevoel niet stillen.
«
»
21:45 | Peppe's Toscane |
Het is een spannende dag voor Peppe, want hij gaat voor de allereerste keer op jacht naar de zwarte diamant van de keuken: de truffel. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van Roberto en zijn hond Stellina. Een dreamteam, want ze keren bijna nooit van een kale reis terug.
«
»
22:05 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
22:35 | Winters grillen |
Het hoeft niet altijd worst of steak te zijn op de barbecue. Daarom gaat chef Jeroen De Pauw voor een hippe hamburger, snel te maken en ook ideaal als je kindermonden moet voeden. En ook zijn dessert is comfort food: snickers op de grill!
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Bert Meewis maakt een Ceasar salad klaar in 20 minuten.
«
»
23:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:10 | Soep! |
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
00:30 | Smossen mag |
"Nummeltje deltien, met lijst en kip". Vandaag in Smossen Mag spelen chef Roger van Damme en zijn chef-koks Marie (11 jaar), Rune (7 jaar) en Simon (10 jaar) zélf de Chinees van om de hoek.
«
»
01:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
01:30 | Tot op het bot: Het rund |
Chef Johan Segers is vastberaden om alle geheimen te achterhalen die er bestaan over rundvlees. Vandaag wil hij traditioneel stoofvlees klaarmaken.
«
»
01:50 | De dagschotel |
Wij Belgen zijn gek op mosselen. Met frietjes en mayonaise, erg lekker, maar natuurlijk ook veel calorieën.
«
»
02:00 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
02:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man met "liever messy dan spic & span" als slogan: Jelle Beeckman! Hij gaat voor smeuïge penne met goed veel room en chorizo.
«
»
02:50 | Comfort Food |
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
03:05 | De gezonde goesting |
Als je eet, dan wil je ook een gevuld buikje hebben. Gezond eten zou het hongergevoel niet stillen.
«
»
03:25 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
03:55 | Winters grillen |
Het hoeft niet altijd worst of steak te zijn op de barbecue. Daarom gaat chef Jeroen De Pauw voor een hippe hamburger, snel te maken en ook ideaal als je kindermonden moet voeden. En ook zijn dessert is comfort food: snickers op de grill!
«
»
04:15 | Klaar in 20 minuten |
Bert Meewis maakt een Ceasar salad klaar in 20 minuten.
«
»
04:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
05:25 | Soep! |
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
05:40 | Smossen mag |
"Nummeltje deltien, met lijst en kip". Vandaag in Smossen Mag spelen chef Roger van Damme en zijn chef-koks Marie (11 jaar), Rune (7 jaar) en Simon (10 jaar) zélf de Chinees van om de hoek.
«
»