TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Werner raakt gewond in de stal en zijn paard ontsnapt. Hij vraagt Erik, die toevallig voorbij komt, om het dier te vangen. Erik vindt het paard, maar durft het niet te benaderen.
«
»
12:10 Onderbreking
«
»
14:40 Christmas in Homestead
Actrice Jessica McEllis trekt naar een kleine stad om er een kerstfilm te maken. Ze ontmoet er burgemeester Matt Larson, een jonge weduwnaar, en wordt verliefd op de man.
«
»
16:20 Single Parents
Sharon moet bevallen. In afwezigheid van Ron proberen Poppy en de vrienden haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen.
«
»
16:45 White Collar
Ondanks hun moeilijke onderlinge relatie werken Neal en Peter samen om David Lawrence bij de kraag te vatten. Hij ontsnapte met zestig miljoen dollar na een inbraak bij de Amerikaanse centrale bank.
«
»
17:35 Parks and Recreation
Leslie ontdekt dat een journalist haar e-mailaccount heeft gehackt. Ben begint aan zijn nieuwe baan en Anne besluit dat Ben haar spermadonor moet worden.
«
»
18:00 The Goldbergs
Beverly is dolenthousiast over het feit dat ze eindelijk collega's heeft en ze is vastberaden om bij iedereen geliefd te worden. Geoff neemt deel aan een schoonheidswedstrijd.
«
»
18:30 The Simpsons
Als Homer ontslagen wordt op de kerncentrale, overweegt hij om zelfmoord te plegen. Gelukkig kunnen zijn familieleden hem op andere gedachten brengen.
«
»
19:05 The Simpsons
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Homers baas een picknick voor het hele bedrijf. Hij wil dat het gezin zich gedraagt en hij roept de hulp in van een psycholoog.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Bernadette is nog steeds niet bevallen. Haar vrienden proberen verschillende tactieken om de ween op te wekken.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Bernadette en Wolowitz vinden het lastig om te beslissen wie thuis moet blijven bij de kinderen en wie weer aan het werk gaat.
«
»
20:35 Captain America: The Winter Soldier
Steve Rogers, alias Captain America, leidt een rustig leventje in Washington. Maar wanneer een van zijn collega's van de veiligheidsdienst S.H.I.E.L.D. wordt aangevallen, komt hij opnieuw in actie.
«
»
23:05 The Snowman
Rechercheur Harry Hole onderzoekt de mysterieuze verdwijning van een vrouw. En van de weinige aanwijzingen die Hole heeft is een roze sjaal, gewikkeld om de nek van een sneeuwpop.
«
»
01:15 White Collar
Ondanks hun moeilijke onderlinge relatie werken Neal en Peter samen om David Lawrence bij de kraag te vatten. Hij ontsnapte met zestig miljoen dollar na een inbraak bij de Amerikaanse centrale bank.
«
»
02:05 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers