TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Restaurant Grasshopper Also bevindt zich in het dorpje Carlstadt. Gordon Ramsay treft er bij zijn bezoek de meest onzekere uitbater uit zijn carrière aan. Mitch zit helemaal aan de grond.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
13:30 WK Darts 2023
Verslag van de middagsessie met vier wedstrijden in de tweede ronde.
«
»
17:25 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay trekt naar Boston en bezoekt er restaurant Davide. Frank en Anthony hebben de zaak samen uit de grond gestampt, maar de broers zien de toekomst van Davide niet rooskleurig in.
«
»
18:25 Home and Away
Na de aanval van Ari en enkele onthullingen van Chloe, zet Matthew Mia onder druk om hem en Chloe met rust te laten. Alf maakt voor het eerst kennis met de nieuwe Marilyn.
«
»
18:55 Mijn beste kerst ooit
Een krokettenkerst bij Lore & Brice. Onze ster blijft vandaag stille staan in Glabbeek, in het feeërieke kerstbomenbos van Lore en Brice.
«
»
20:00 WK Darts 2023
Verslag van de avondsessie met vier wedstrijden in de tweede ronde.
«
»
00:00 Highway Cops
Een stofwolk zorgt voor chaos op de wegen in de Canterbury Plains. En de politie komt een dieselfraude op het spoor.
«
»
00:30 Border Security USA
Een reiziger moet de gevolgen onder ogen zien, wanneer er cocaïne in pennendopjes gevonden wordt. Een lang verblijf bij een vriendje alarmeert de douanebeveiliging.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers