TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Onderbreking
«
»
11:45 Sturm der Liebe
Maja is teleurgesteld dat Florian haar niet ten huwelijk heeft gevraagd, maar ze is wel blij dat haar visumproblemen opgelost zijn. Ze kijkt uit naar haar toekomst met Florian.
«
»
12:35 Onderbreking
«
»
15:05 Lies Gone Viral
Social media influencer Whitney Sadler keert terug naar haar geboortestad om er aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. Ze maakt er kennis met de aantrekkelijke Mike, haar nieuwe buurman.
«
»
16:45 Outmatched
Mike en Kay komen tot de vaststelling dat ze geen volwassen vrienden meer hebben sinds ze kinderen hebben. Ze proberen vervolgens bevriend te geraken met Beth en Sigmund.
«
»
17:05 White Collar
Nu Neal voorlopig verlost is van Fowler, richt hij zijn aandacht op de zoektocht naar de antieke muziekdoos. Hij besluit contact op te nemen met de knappe Alex Hunter die gestolen goederen verkoopt.
«
»
17:55 Parks and Recreation
Leslie en Ben staan voor een moeilijke opdracht wanneer Bobby Newport een deskundige uit Washington aanstelt als zijn campagneleider. Ron probeert Chris van zich af te schudden.
«
»
18:20 The Goldbergs
Adam staat voor een moeilijke keuze: lunchen met Beverly of met zijn vrienden. Geoff leent Barry's studentenpas en ontpopt zich tot de student die Barry graag wil zijn.
«
»
18:50 The Simpsons
Lisa neemt op school deel aan een talentenjacht. Om een goede voorstelling te kunnen geven, vraagt ze aan Homer om een nieuw mondstuk voor haar saxofoon te halen.
«
»
19:20 The Simpsons
Wanneer Marge thuiskomt van het schoonheidssalon heeft ze voor Homer een test meegebracht om na te gaan of hij wel een goede vader is.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Er ontstaat chaos wanneer Leonards gescheiden ouders en Sheldons religieuze moeder naar de stad komen. Ondertussen denken Howard en Raj dat de regering naar hen op zoek is.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Penny's familie arriveert voor de huwelijksceremonie. Haar gespannen moeder, drugsdealende broer en vader zijn allemaal van de partij.
«
»
20:40 Force of Nature
Een bende criminelen plant tijdens de doortocht van een orkaan een diefstal in een appartementsblok, maar ze botsen op de jonge politieagent Cardillo en voormalig inspecteur Ray.
«
»
22:35 Whiskey Tango Foxtrot
Journaliste Kim Barker reist in 2002 af naar de oorlog in Afghanistan om ter plekke verslag uit te brengen. In Kaboel ontmoet ze collega-journaliste Tanya, die haar op sleeptouw neemt.
«
»
00:30 White Collar
Nu Neal voorlopig verlost is van Fowler, richt hij zijn aandacht op de zoektocht naar de antieke muziekdoos. Hij besluit contact op te nemen met de knappe Alex Hunter die gestolen goederen verkoopt.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op het eilandje Chappaquiddick wordt een feest gegeven voor alle medewerkers van Robert Kennedy's presidentiële campagne, waaronder Mary Jo. Ted en Mary Jo sluipen er tussenuit voor een roekeloze rit in het donker die eindigt in een tragedie.

'Chappaquiddick', om 21.30 uur op Canvas.

Dossiers