TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 De smaaktoerist
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
06:15 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»
06:25 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug om er te koken.
«
»
06:45 A la carte
Sommige gerechten lijken op het eerste gezicht heel gemakkelijk om te maken, maar als je ze op de perfecte manier wil serveren, zijn ze toch niet zo simpel als vaak gedacht.
«
»
07:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Limburgse schoonheid die onze keuken opfleurt in één, twee, drie: Brysem Anne-Sophie! Ze gaat voor pasta vongole, maar dan op haar manier. Ze combineert de schelpjes met miso, zeekraal en asperges. Italiaans, Belgisch én Japans!
«
»
07:25 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt onze Italiaanse chef met zijn kookkunsten la vita molto bella: Peppe Giacomazza! Op zijn menu een leuk pastagerechtje: open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto. Feestelijk en toch snel klaar. Buon appetito!
«
»
08:30 Tot op de graat
Vandaag werkt onze chef Johan Segers met een speciaal beestje uit onze Noordzee: de wulk, één van de grootste huisjesslakken die in onze gebieden leeft.
«
»
08:55 In de Mix (magazine Njam)
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
09:30 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten.
«
»
09:50 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»
10:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
11:05 DIY (do it yourself)
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
12:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de spil van de Limburgse showbizz: Bert Meewis! Hij verrast ons met een vegetarische maaltijdsalade. Maar zoals we van hem gewoon zijn, ook heerlijk klassiek: gebakken champignons, frisée, boontjes en sloten room.
«
»
12:30 De Sterrenkaart - Nederland
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen. Hij vertelt over de ruwe weg richting top en onthult zijn keukengeheimen.
«
»
13:05 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
13:45 A la carte
Sommige gerechten lijken op het eerste gezicht heel gemakkelijk om te maken, maar als je ze op de perfecte manier wil serveren, zijn ze toch niet zo simpel als vaak gedacht.
«
»
14:20 Toasted!
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
14:50 Wild van wild
Vandaag gaan Jan Buytaert en zijn compagnon Gert Michiels op pad in Vlaams-Brabant, waar ze op zoek gaan naar wilde fazanten.
«
»
15:20 In de Mix (magazine Njam)
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
15:45 Panklaar
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
16:05 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
16:25 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met "liever messy dan spic & span" als slogan: Jelle Beeckman! Hij gaat voor smeuïge penne met goed veel room en chorizo.
«
»
18:00 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
18:40 Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed
Gewoon gezond & goed eten kan altijd én overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go: een sappige frittata met spinazie en feta en frisse spring rolls met mangodip. De zon in je lunchbox!
«
»
19:10 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
19:35 Winters grillen
Het hoeft niet altijd worst of steak te zijn op de barbecue. Daarom gaat chef Jeroen De Pauw voor een hippe hamburger, snel te maken en ook ideaal als je kindermonden moet voeden. En ook zijn dessert is comfort food: snickers op de grill!
«
»
20:05 Nuances
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
20:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag in de keuken de koning van de bulderlach, een echte expert: Meewis Bert. Hij maakt een klassieker uit de Franse keuken: ossenhaas bordelaise. Voor wanneer het wat meer én nostalgisch mag zijn. En daar horen natuurlijk frietjes bij!
«
»
21:05 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
22:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
22:35 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Sterrenchef Wout Bru komt naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Wouts smaakpapillen zijn bijzonder kritisch. Een uitdaging dus voor onze meester-mixoloog Manuel Wouters.
«
»
23:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de chef zo ruig & rauw: Jeroen De Pauw! Hij gaat voor kabeljauw. En dat rijmt niet alleen lekker. Hij geeft de hem een krokantje van tomatengremolata en serveert met waterkers. Voor de vrolijke visliefhebber dus!
«
»
23:50 In de Mix (magazine Njam)
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
00:15 Pasta & risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
00:35 DIY (do it yourself)
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
01:05 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
01:35 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt onze Italiaanse chef met zijn kookkunsten la vita molto bella: Peppe Giacomazza! Op zijn menu een leuk pastagerechtje: open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto. Feestelijk en toch snel klaar. Buon appetito!
«
»
02:05 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag maakt Johan Segers een gerecht met de klapribben van het rund, in het Frans 'boulie plat cote' genoemd.
«
»
02:35 De dagschotel
Als man van de zee, beveelt Bart Desmidt ons warm aan toch zeker één keertje per week vis op het menu te zetten.
«
»
02:50 In de Mix (magazine Njam)
Julius Persoone bakt een schildpadbrood gevuld met gehaktballen. Edwin Menue kiest voor kreeft in een zoutkorst en Dominique Persoone bakt hippe moelleux mugcakes.
«
»
03:10 Klaar in 20 minuten
Vandaag in de keuken de koning van de bulderlach, een echte expert: Meewis Bert. Hij maakt een klassieker uit de Franse keuken: ossenhaas bordelaise. Voor wanneer het wat meer én nostalgisch mag zijn. En daar horen natuurlijk frietjes bij!
«
»
03:30 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
04:15 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
04:45 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Sterrenchef Wout Bru komt naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Wouts smaakpapillen zijn bijzonder kritisch. Een uitdaging dus voor onze meester-mixoloog Manuel Wouters.
«
»
05:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de chef zo ruig & rauw: Jeroen De Pauw! Hij gaat voor kabeljauw. En dat rijmt niet alleen lekker. Hij geeft de hem een krokantje van tomatengremolata en serveert met waterkers. Voor de vrolijke visliefhebber dus!
«
»
05:25 In de Mix (magazine Njam)
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
05:50 Pasta & risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op het eilandje Chappaquiddick wordt een feest gegeven voor alle medewerkers van Robert Kennedy's presidentiële campagne, waaronder Mary Jo. Ted en Mary Jo sluipen er tussenuit voor een roekeloze rit in het donker die eindigt in een tragedie.

'Chappaquiddick', om 21.30 uur op Canvas.

Dossiers