TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Werner schrijft een brief naar Ariane om haar te chanteren en zo onder druk te zetten. Hij hoopt haar zo de moord op Karl te laten bekennen. Maja's ontmoeting met boswachter Florian loopt uit de hand.
«
»
12:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 Sometimes the Good Kill
Na een mysterieus sterfgeval in een klooster, ontdekt zuster Talia dat ze verdacht wordt van betrokkenheid. Haar nieuwe leidinggevende geeft haar de opdracht om uit te zoeken wie de schuldige is.
«
»
16:30 The Resident
Er vindt een stroompanne plaats in Chastain Memorial Hospital. Dit zorgt voor logistieke problemen, maar ook voor irritatie tussen de dokters onderling.
«
»
17:20 Modern Family
Jay krijgt een onverwachte realitycheck. Phil is vastbesloten van deze trip de huwelijksreis te maken die hij en Claire nooit hebben gehad. Mitchell en Cameron zijn het niet eens over de dagindeling.
«
»
17:50 Modern Family
Claire wil een familieportret laten maken, maar iedereen lijkt haar tegen te werken. Phil en Gloria gaan samen naar een wedstrijd van de LA Lakers, maar belanden er in een ongemakkelijke situatie.
«
»
18:20 Superstore
Komische serie.
«
»
18:50 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
19:15 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
19:40 Las Vegas
Ed, Danny en Mike bundelen hun krachten met een onderzoeksteam wanneer een moord op een zware gokker moet worden opgelost.
«
»
20:35 Man on a Ledge
Ex-politieagent Nick Cassidy zit onschuldig in de cel. Zodra hij zijn kans ziet, ontsnapt hij. Enkele uren later staat hij op een vensterbank hoog boven New York en dreigt hij te springen.
«
»
22:35 Mayans M.C.
Tegen beter weten in doet EZ een voorstel aan Bishop. Adelita wordt bevrijd, maar stelt al gauw vast dat niets nog is zoals het vroeger was. Coco bereikt een nieuw dieptepunt.
«
»
23:35 9-1-1
Bobby maakt kennis met de ouders van Athena. Er komt een onrustwekkende oproep binnen. Doug dringt ondertussen steeds meer binnen in het leven van Chimney.
«
»
00:20 Suits
De romance van Donna strooit roet in het eten bij een mogelijke deal van Harvey en Alex. Samantha gaat tot het uiterste om gerechtigheid te krijgen voor Louis. Brian balt de vuist.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Gloria Fuentes groeide op in CaliforniŰ, maar heeft roots in Mexico. Tijdens een bezoek aan haar vriendin Suzu in Tijuana is Gloria getuige van een moord, waarna ze door de baas van een gangsterbende gedwongen wordt om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.

'Miss Bala', film uit 2019 met oa. Gina Rodriguez, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers