TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
06:20 Peppe's Toscane
Middenin Toscane, ligt het charmante dorpje Panzano in Chianti. Het is de thuisbasis van de meest bekende slager van Italië: Dario Cecchini.
«
»
06:40 De Gastentafel
Culinair magazine.
«
»
07:20 De Chalet, 3 chefs, een feest
Culinair magazine.
«
»
08:00 Sportfood
Magazine.
«
»
08:30 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
09:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
10:10 Vlaanderen Kookt
Amélie wil Jan laten proeven van haar eigen versie van een echte Italiaanse klassieker: tiramisu. Ze maakt er een zomerse variant van met aardbeien.
«
»
10:30 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
11:00 Tot op de graat
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
11:20 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
12:00 KLAAR IN 20 minuten
Culinair magazine.
«
»
12:25 De Gastentafel
Culinair magazine.
«
»
13:10 De Chalet, 3 chefs, een feest
Culinair magazine.
«
»
13:55 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
14:10 A la carte
In deze aflevering maakt Johan een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
14:40 Peppe's Pizza
Het is misschien geen traditionele pizza, maar het is er wel eentje die in Italië al generaties lang populair is: de pizza met hazelnootpasta oftwel de pizza cioccolata.
«
»
14:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:35 De sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
16:10 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
17:00 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een chef die je nooit teleur zal stelle(n): Beeckman Jelle.
«
»
17:55 De Wereld op je Bord
Culinair magazine.
«
»
18:20 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Culinair magazine.
«
»
18:40 Peppe's Sicilië
Culinair magazine.
«
»
19:10 Uit de Schelp
Culinair magazine.
«
»
19:25 Peppe's Pasta
Italiaanse pasta op z'n best! Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie op ons bord.
«
»
19:35 De sterrenkaart
Culinair magazine.
«
»
20:10 De gezonde goesting
Culinair magazine.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met de stoere Dominique Persoone. Ook hij is lid van de garde en samen maken ze hét rock-'n-roll gerecht bij uitstek: een hamburger! Njam!
«
»
21:15 De chalet aan zee
Realityreeks.
«
»
22:10 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
22:55 De dagschotel
Tijdens zijn hotelopleiding, liep Dominique Persoone stage in een Franse sterrenzaak, in Trémolat. Dat is dé streek van de gekonfijte eend, canard confit.
«
»
23:15 De Chalet, Hollandse Maatjes
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
00:05 Soep!
Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
00:20 Smossen mag
Culinair magazine.
«
»
00:50 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met de stoere Dominique Persoone. Ook hij is lid van de garde en samen maken ze hét rock-'n-roll gerecht bij uitstek: een hamburger! Njam!
«
»
01:25 De dagschotel
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
01:40 KLAAR IN 20 minuten
Culinair magazine.
«
»
02:00 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
02:30 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
03:15 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
03:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een chef die je nooit teleur zal stelle(n): Beeckman Jelle.
«
»
04:10 De Wereld op je Bord
Culinair magazine.
«
»
04:25 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
04:45 Peppe's Sicilië
Culinair magazine.
«
»
05:05 Uit de Schelp
Culinair magazine.
«
»
05:35 De sterrenkaart
Culinair magazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers