TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Sex and the City
Miranda werkt teveel en moet meer tijd doorbrengen met haar baby. Een aantal vrouwen uit de synagoge stellen iets voor aan Miranda. Samantha zorgt voor een reclame voor Jerry. Berger wil een pauze.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 A Place in the Sun
Sara en Paul hebben £ 38.000 te besteden aan een vakantiehuis in de regio Murcia in Spanje. Ze staan versteld van wat ze met dit budget kunnen kopen.
«
»
07:20 Playgrounds of the Rich and Famous
De staat Lilleputt en het belastingparadijs Monaco aan de Rivièra zijn de speeltuin van de rijken.
«
»
08:05 Playgrounds of the Rich and Famous
St. Moritz, de plaats die bekend staat als de speelplaats van het winterseizoen voor de rijken.
«
»
08:50 The Block Australia
Jenny krijgt ruzie met haar tuinarchitect. Ankur en Sharon staan opnieuw in de schijnwerpers.
«
»
09:55 Love it or List it Australia
Nathan en Emily staan op een tweesprong over wat ze moeten doen met hun huis dat ze minder dan twee jaar geleden hebben gekocht. Emily wil het huis opknappen, terwijl Nathan vooral de hoeveelheid onderhoud ziet die nodig is voor de tuin en wil weg.
«
»
10:50 Dr. Phil
Dr. Phil vertelt hoe jaarlijks meer dan 23.000 jongeren het Amerikaanse pleegzorgsysteem moeten verlaten omdat ze te oud zijn. Twee vrouwen vertellen over de uitdagingen waarmee ze te maken kregen toen ze op eigen benen moesten staan.
«
»
11:35 Love Island Australia
De nieuwe aankomst Dom maakt de jongens nerveus als hij de aandacht van de meisjes trekt.
«
»
12:35 The Cruise
Servicemanager Dane heeft zijn handen vol aan de komst van nieuwe matrozen en de problemen die zij meebrengen. Ondertussen bereiden de gasten zich voor om aan boord van het schip te gaan voor de reis van hun leven.
«
»
13:25 The Cruise
De stage manager moet ervoor zorgen dat alles soepel verloopt terwijl de bemanning zich klaarmaakt voor de grootste show op volle zee. Bovendien meert het schip aan in Marina di Carrara, Italië voor een dagtocht.
«
»
14:15 The Cruise
Documentaireserie met exclusieve toegang tot de cruiseschepen Scarlet Lady en Valiant van Virgin Voyages. De passagiers en de bemanning aan boord worden gevolgd. Te zien zijn havens als onder andere Ibiza, Cannes en Ajaccio.
«
»
15:05 The Block Australia
DN: 47, TE: 51 Vijf teams verlaten de stad om op het platteland van Victoria huizen van 500 vierkante meter te renoveren, op maar liefst 10 hectare grond.
«
»
16:05 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis. De nachtelijke uitdagingen waarmee de medewerkers worden geconfronteerd, worden in hun meest ruwe vorm vastgelegd.
«
»
17:00 Dr. Phil
Een jury oordeelt dat twee zwarte mannen niet schuldig zijn aan de moord op een blanke politieagent, maar ze worden toch veroordeeld tot levenslang. De dochter van de agent komt oog in oog te staan met familieleden van de veroordeelde mannen.
«
»
17:50 Next Level Chef
De chef-koks worden uitgedaagd om een Chinees geïnspireerd gerecht van hoog niveau te maken.
«
»
18:40 Love it or List it Australia
Het gezin van Ciara en Andrew is hun huisje in Pascoe Vale, Melbourne, ontgroeid. Andrew houdt van het huis en het karakter ervan, en vindt dat het opnieuw moet worden ingericht. Ciara denkt dat ze beter kunnen verhuizen naar een functioneler huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Er komt maar geen einde aan de verbouwing van het pension. Als Martien ook nog opnamen heeft voor een ander programma, staan Erica en Maxime er alleen voor. Erica regelt met spoed hulptroepen voor het loodgieterswerk en de elektriciteit.
«
»
20:35 Travel Guides
De gidsen kruipen achter het stuur tijdens een landelijke roadtrip door de New South Wales Riverina en Victorian High Country. Het is een week vol smakelijke lekkernijen, Australische geschiedenis en eigenzinnig plattelandsleven.
«
»
21:35 Travel Guides
De gidsen steken de sloot over naar Nieuw-Zeeland voor een epische roadtrip over het Noordereiland. Maar voordat ze op pad gaan, stoppen ze bij Auckland, de grootste en coolste stad van Nieuw-Zeeland.
«
»
22:35 Blind gekocht
Roxane en Anton zien hun afgewerkte Villa Kakelbont voor het eerst, Bart en Béa zijn net zo zenuwachtig als het koppel. Kim en Cedric zijn al een tijdje op zoek naar hun droomwoning in Londerzeel.
«
»
23:45 A Place in the Sun
Scarlette helpt de broers Dave en Richard Paine met het vinden van een huis in de Algarve in Portugal. Ze hopen om het perfecte huis voor hun ouders te vinden om in te kunnen overwinteren.
«
»
00:50 Love Island Australia
Dom neemt twee meisjes mee voor een date en er zijn problemen voor het nieuwe stel Cassidy en Josh.
«
»
01:45 Sex and the City
Carrie wordt op een vreemde wijze gedumpt door Berger. Miranda is blij als ze weer in haar broek past. Charlotte wil geen groot huwelijk en Samantha wil niet dat het officieel is met Smith.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers