TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Extreme Makeover: Home Edition
Hulp voor een vrouw en haar zoon die onderdak en steun bieden aan dakloze vrouwelijke veteranen.
«
»
08:40 Space Invaders
Het team helpt werkende ouders Harry en Anna en hun drie kinderen, wier drukke leven hen weinig tijd laat voor het huishouden met een overweldigende hoeveelheid rommel.
«
»
09:20 Space Invaders
Josie wilde niet dat haar moeder Maria naar een verpleeghuis zou verhuizen, dus verwelkomde ze haar in haar huis, met al haar bezittingen. Maar Josie, die samenwoont met haar drie kinderen, krijgt het huis maar niet opgeruimd.
«
»
10:10 The Block NZ
Oplopende spanningen en vetes kunnen de ambitieuze plannen van de teams in de war schoppen als ze tegen de onthullingstijd van de familiekamer racen.
«
»
11:25 Love It or List It
Een gezin van vier is onzeker over hun kleine huis en dat veroorzaakt een breuk tussen Danielle en Richard. Richard is ervan overtuigd dat ze niet genoeg ruimte hebben, maar Danielle wil niet weg bij haar bejaarde tante die naast haar woont.
«
»
12:15 Dr. Phil
Vrouwen spreken zich uit over seksueel misbruik dat ze hebben ondergaan door een gynocoloog. Een universiteitsvoetballer zegt dat hij slechts een van de duizenden slachtoffers is die door n arts zijn misbruikt.
«
»
13:00 Love Island
Een allesomvattende uitdaging zorgt ervoor dat de eilanders gek worden als ze de gedachten van het publiek ontdekken. Molly-Mae begint zich onzeker te voelen als ze verneemt dat het publiek denkt dat ze zich alleen voor het geld in de villa bevindt.
«
»
13:50 Honest Renovations
Dianna en Eric hebben altijd een doe-het-zelf-mentaliteit gehad, maar nadat baby Emma arriveerde, veranderde doe-het-zelf in doe-het-later, veel later. Nu wonen ze al jaren in een bouwplaats.
«
»
14:40 Honest Renovations
Het ooit perfecte huis van Maimuna en Jamar wordt nu volledig overspoeld door hun twaalf weken oude baby, Zakai. Elke kamer is een multifunctionele ruimte geworden en Zakai staat centraal. Jessica en Lizzy schieten te hulp.
«
»
15:30 The Block NZ
De teams worden geconfronteerd met budgettaire druk bij de aanpak van een grote en ingewikkelde ruimte: de entree, het damestoilet, het trappenhuis en de gang.
«
»
16:30 Paramedics
Hulpdiensten haasten zich om een zwaargewonde paraglider te helpen die tegen een klif is gestort. Michelle wordt nerveus van een griezelig geval van bedwantsen, terwijl Jamie en Mike een gewonde fietser overhalen om naar het ziekenhuis te gaan.
«
»
17:25 Dr. Phil
DNA-testen maken een einde aan het tijdperk van het bewaren van familiegeheimen. Het leven van sommige mensen wordt hierdoor beter, maar anderen gaan kapot. Artsen bespreken wat belangrijk is voordat iemand een DNA-test doet.
«
»
18:15 MasterChef UK
De vier meest getalenteerde koks van deze week keren terug voor de vierde kwartfinale, waar ze moeten koken voor voormalig MasterChef-kampioenen Thomas Frake, Dhruv Baker en Saliha Mahmood Ahmed.
«
»
18:50 Love It or List It
Met een pasgeboren baby en zijn handicap moeten Brian en Trish beslissen of ze hun huis willen redden of hun spullen willen inpakken en hun zinnen willen zetten op een nieuw avontuur.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien en Erica zijn weer even terug op het chateau in Frankrijk, want er moeten nog wat klussen worden afgemaakt. Martien is dolgelukkig met de inrichting van de gte, hij zou er eigenlijk zo weer willen wonen.
«
»
20:35 Changing Rooms
In Macclesfield voegen man-en-vrouw-teams Milena en Simon en Lois en Nick wat anime-tovenarij toe aan de grijze slaapkamer van een tienjarige en creren ze een tropische droom in een eenvoudige en vergeten hoofdslaapkamer.
«
»
21:30 Changing Rooms
In Wokingham laten Lucy en Andy, en Mark en Jackie gedurfde kleuren, slimme ontwerpen en de wow-factor los in hun huizen uit de jaren zestig, terwijl ze elkaars boxy slaapkamer en beige zitkamer een update geven.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Opzoek naar een nieuwe restaurant locatie bezoekt Lisa Vanderpump een seksshop. Eileen strooit de as van haar zus uit in Itali. Tijdens een bbq twijfelen Kyle en Lisa Vanderpump aan Yolanda's bewering dat haar kinderen de ziekte van Lyme hebben.
«
»
23:30 Love Island
Een schokkende verschijning van Caroline zorgt ervoor dat de eilanders in paniek raken. Maura en Tom blijven in de tussentijd ruzie maken over Toms opmerkingen over de andere eilanders.
«
»
00:25 Dating: No Filter
Kaelin en Justin hebben een date in het Museum van Illusies. Energie-genezer Lyra laat Marco iets heel bijzonders meemaken tijdens de lunch.
«
»
00:55 MasterChef UK
De vier meest getalenteerde koks van deze week keren terug voor de vierde kwartfinale, waar ze moeten koken voor voormalig MasterChef-kampioenen Thomas Frake, Dhruv Baker en Saliha Mahmood Ahmed.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers