TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending - Play7
«
»
09:00 The Bake Off UK
De bakkers maken een signatuurkoekje, dat over hen en een plaats in Groot-Brittannië moet gaan. Dan is het tijd voor een typisch Britse technische opdracht.
«
»
10:00 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:45 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:35 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:25 The Bake Off UK
De elf overgebleven bakkers maken een signatuuropdracht waar een hele menigte van kan eten, Prue's technische opdracht en als spektakelstuk een stapeltaart met een band van chocolade.
«
»
13:35 Property Brothers
Met een drukke carrière, drie kinderen en nog een baby op komst hebben Nadine en Greg een hectisch schema.
«
»
14:30 Property Brothers
Stephanie en David zijn pasgetrouwd en op zoek naar een eigen woonst. Hun verlanglijstje is echter enorm uitgebreid.
«
»
15:30 The Picture of Christmas
Ember Morely, een grafisch ontwerpster en illustrator van verhalenboeken in Manhattan, is verrast wanneer ze verneemt dat ze de kerstboomkwekerij van haar grootmoeder heeft geërfd.
«
»
17:05 The Mistletoe Secret
Wanneer een reisgoeroe samen met zijn ghostwriter het dorpje Midway in Utah gaat verkennen, ontstaat er een probleem wanneer beide mannen zich aangetrokken voelen tot dezelfde dame.
«
»
18:45 A Wedding for Christmas
Haley groeit op in een klein dorpje en bouwt een nieuw leven op in LA, waar ze gaat werken als huwelijksplanner. Wanneer haar zus haar hulp inroept om haar huwelijk te plannen, keert ze terug.
«
»
20:35 Christmas à La Carte
Wanneer culinair journaliste Carly de kans krijgt om haar eigen tv-show te presenteren, wordt ze naar Angel Heights gestuurd om Grant te helpen bij het openen van zijn restaurant.
«
»
22:30 Christmas Bells Are Ringing
Sam bracht vroeger de zomer door in het familiehuisje in Cape Cod. Ze ontmoette er Mike, en raakte met hem bevriend. Dertien jaar later lopen de twee elkaar opnieuw tegen het lijf.
«
»
00:25 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:20 Geen uitzending - Play7
«
»
05:00 Geen uitzending - Play7
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers