TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
07:35 Tiny Lives
Realityreeks.
«
»
08:45 Inside the Ambulance
Realityreeks.
«
»
09:40 Grey's Anatomy
Dramaserie.
«
»
10:30 Grey's Anatomy
Dramaserie.
«
»
11:20 The Bake Off UK
Mel Giedroyc en Sue Perkins introduceren opnieuw een dozijn gepassioneerde amateurbakkers die het tegen elkaar opnemen in een bakwedstrijd.
«
»
12:25 Property Brothers
Eerste huizenkopers, Vincent en Helena, zijn klaar om samen te gaan wonen in hun eigen ruimte. Ze willen hun droomhuis vinden, maar de Property Brothers moeten hen eerst een lesje huizenjacht geven.
«
»
13:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Rumor Has It...
Sarah heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend te trouwen, ook al twijfelt ze nog. Wanneer ze op bezoek gaat bij haar familie in Pasadena, ontdekt ze een goed bewaard familiegeheim.
«
»
16:05 Property Brothers
Realityreeks.
«
»
17:00 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
17:50 Castle
Misdaadserie.
«
»
18:45 Grey's Anatomy
Wanneer een gezin na een ernstig auto-ongeluk aankomt in het Seattle Grace Hospital, ondervindt Alex al snel dat hun verwondingen nog maar het begin zijn van hun problemen.
«
»
19:40 Grey's Anatomy
Het grote geheim van Meredith komt onverwacht aan het licht wanneer haar moeder, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer, binnengebracht wordt voor een kleine chirurgische ingreep.
«
»
20:35 It Takes Two
Alyssa's vader staat op het punt te trouwen met een vrouw die enkel uit is op zijn fortuin. Samen met haar vriendin Amanda smeedt Alyssa een plan om het huwelijk te saboteren.
«
»
22:35 Castle
Een jonge vrouw uit New York wordt dood aangetroffen op een ranch in Arizona. Castle en Beckett onderzoeken de zaak en gaan hiervoor undercover als pasgetrouwd koppel.
«
»
23:35 Private Eyes
De koning van een middeleeuws evenement vreest te worden afgezet. Als de koning vervolgens ziek wordt, schieten Shade en Angie hem te hulp.
«
»
00:35 Property Brothers
Mike en Avi vechten al twee jaar tegen bouwlawaai rond hun huis. Nu hun kinderen dutjes moeten doen, is het lawaai een groter probleem geworden. Ze gaan op zoek naar een nieuwe thuis.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers