TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers overlopen het belangrijkste en meest relevante nieuws. Van de laatste nieuwe TikTok-trend tot het nieuwste nummer dat je moet gehoord hebben en de actua die je nodig hebt om te kunnen mee praten in de koffiehoek.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Live PD: Police Patrol
Een voortvluchtige in Florida wordt geschokt met een taser. Een dronken bestuurder slaat op de vlucht in Arizona. Een persoon op voorwaardelijke vrijlating vlucht voor een verkeerscontrole in Indiana.
«
»
11:20 Live PD: Police Patrol
De politie ziet een dronken man in South Carolina en is bij een schietincident in Indiana.
«
»
11:45 Storage Wars
Ivy weet te scoren in Lancaster, en Dave profiteert van het feit dat hij dicht in de buurt van Ivy is. Intussen weet Justin hoe hij Rene kan bewerken om te winnen.
«
»
12:10 Storage Wars
De dames uit Vegas ontmoeten Dave, die geen genade kent en een opslagbox voor hun neus wegkaapt en hun alleen de restjes gunt. Mary en Kenny werken samen en bemachtigen uiteindelijk en prima opslagbox. Dat zint Dave echter helemaal niet.
«
»
12:30 Pawn Stars
Een Ronco pocket fisherman is gespot in de winkel, Rick probeert de hengel binnen te halen. Er wordt een Babe Ruth handschoen gevonden.
«
»
12:55 Pawn Stars
Een eerste editie van Mark Twain's "A Yankee in King Arthur's Court" komt de winkel binnen, een 1953 "Peter Pan" tekenfilm, Rick spreekt tot een college klas.
«
»
13:25 Highway Thru Hell
Al en Gord proberen een massieve mijnvrachtwagen in veiligheid te brengen. Verder zorgt een verraderlijke wind ervoor dat de Trans Canada Highway moet sluiten.
«
»
14:20 Nightwatch
Omstanders helpen de eerste hulpverleners in een restaurant in het French Quarter en op de plaats van een auto-ongeluk. Een toerist moet worden overgehaald om naar het ziekenhuis te gaan.
«
»
15:10 Hawaii Five-0
De wereldberoemde fotograaf Renny Sinclair wordt vermoord tijdens een fotoshoot voor een bekend sportblad. Danny is in de wolken omdat hij alle modellen mag ondervragen. Ondertussen wordt Chin Ho gevraagd om te getuigen tegen zijn oom.
«
»
16:05 Hawaii Five-0
Het team en CIA-agente Jenna Kaye vallen binnen in een huis dat vermoedelijk de schuilplaats is van Wo Fat. Ze treffen er Sang Min aan. In een aangrenzende woning ontdekt Danny het lichaam van een man die werd blootgesteld aan het sarin-gifgas.
«
»
17:00 Storage Wars
In Placentia proberen de dames uit Vegas een nieuwe stijl van bieden. Brandi en Jarrod bieden telefonisch, terwijl Kenny en zijn broer iedereen laten zien dat familie op de tweede plaats komt.
«
»
17:30 Storage Wars
Rene steelt de opslagboxen in Rancho Palos Verdes. Mary's box onthult een pijnlijk verleden, terwijl Justin laat zien dat hij door zijn grote ervaring van een kleine investering een flinke winst maakt.
«
»
17:55 Pawn Stars
Kunstwerken van een beroemde graffitikunstenaar komen de winkel binnen, Chumlee gaat onderhandelen over een gebruiksvoorwerp uit de Burgeroorlog, Rick gaat met zijn dochter auto's kopen.
«
»
18:20 Pawn Stars
Rick bekijkt een sigarendoosje dat aan JFK toebehoorde, de echtheid van een foto uit het Burgeroorlog-tijdperk wordt in twijfel getrokken, Rick verrast het personeel met een reisje.
«
»
18:45 Highway Thru Hell
Tijdens de drukste week van het jaar, doet Al zijn uiterste best om een brandende aanhanger van de Coq af te krijgen. Ondertussen redt Colin een vrachtwagen, volgeladen met kerstpakketten.
«
»
19:40 Nightwatch
Tijdens een warme avond lopen de gemoederen hoog op en wordt het gewelddadig. De politie achtervolgt twee gewapende verdachten van carjacking. Keeley verzorgt een gezin dat gewond is geraakt bij een auto-ongeluk.
«
»
20:35 The First 48
In Atlanta wordt een jonge vrouw naakt en gewurgd aangetroffen op de vloer van een verlaten huis. In de loop van het onderzoek komen gruwelijke feiten boven tafel en rechercheur Schott DeMeester moet snel handelen voordat de dader weer toeslaat.
«
»
21:30 The First 48
In Tulsa vallen bij een overval op een kapperszaak meerdere gewonden en komt de kapper om het leven. Rechercheur John Brown duikt in de wereld van bendegeweld om een moordenaar met een AK47-aanvalsgeweer op te pakken.
«
»
22:25 Road Wars
Een ongeduldige SUV-bestuurder in Oregon valt een fietser aan bij een rood licht. Een kandidaat voor het Congres bedreigt de baan van een agent wanneer zij hem aanhoudt voor te hard rijden en sms'en tijdens het rijden.
«
»
22:50 Road Wars
Een afgeleide politieagent in Missouri ramt een fietser met zijn voertuig. Een vrouw wordt op heterdaad betrapt terwijl ze de auto van een ander bekrast in Louisiana. Een motorrijder crasht nadat hij door een jeep is overreden in Illinois.
«
»
23:20 Hawaii Five-0
Het team onderzoekt de dood van Laura Hills, die om het leven kwam toen haar auto ontplofte. Het wordt al snel duidelijk dat Wo Fat achter de explosie zit. McGarrett zet nu alles op alles om de crimineel eindelijk te vangen.
«
»
00:15 Nightwatch
Tijdens een warme avond lopen de gemoederen hoog op en wordt het gewelddadig. De politie achtervolgt twee gewapende verdachten van carjacking. Keeley verzorgt een gezin dat gewond is geraakt bij een auto-ongeluk.
«
»
01:15 Live PD: Police Patrol
De politie arresteert een pasgetrouwd stel in Utah dat te hard heeft gereden. Roekeloos rijden door heel South Carolina trekt de aandacht van de politie, net als een achtervolging met honden in Florida.
«
»
01:40 Live PD: Police Patrol
Een drugsverslaafde komt bij in South Carolina, een hond bijt een dief in Florida en een verdovingsgeweer wordt ingezet in Illinois.
«
»
02:05 Pawn Stars
Een Ronco pocket fisherman is gespot in de winkel, Rick probeert de hengel binnen te halen. Er wordt een Babe Ruth handschoen gevonden.
«
»
02:25 Pawn Stars
Een eerste editie van Mark Twain's "A Yankee in King Arthur's Court" komt de winkel binnen, een 1953 "Peter Pan" tekenfilm, Rick spreekt tot een college klas.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers