TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:25 Hawaii Five-0
Thanksgiving brengt Grovers ouders en broer Percy, Jr. naar Oahu voor een bezoek. Een inbreker wordt op bizarre wijze dood aangetroffen.
«
»
12:05 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
12:55 That '70s Show
Donna slaagt erin Eric te laten spijbelen. Ze trekken er een namiddag met de auto op uit. Ze vinden een vat bier op de weg en besluiten een fuif te organiseren.
«
»
13:20 Friends
Nu Rachel bij Ross is ingetrokken, zit Joey helemaal in de put. Phoebe probeert hem op te beuren. Monica en Chandler hebben een romantisch avondje gepland.
«
»
13:40 Friends
Joey vertelt Ross en Gunther over zijn gevoelens voor Rachel. Ross vindt dat Joey eerlijk moet zijn tegenover Rachel. Don, Phoebes nieuwe vriend, heeft heel wat karaktertrekjes gemeen met Monica.
«
»
14:00 MacGyver
Earl Dent, een oude vriend van MacGyver, is platzak en waagt zijn kans als professioneel bokser. Hij vraagt aan MacGyver om hem te trainen.
«
»
14:50 MacGyver
MacGyvers buurt is het strijdtoneel van een gewapend conflict tussen twee rivaliserende straatbendes.
«
»
15:40 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team werkt samen met de FBI om de moord op een wapensmokkelaar op te lossen. Een gevaarlijke bijkomstigheid is dat veel zware wapens overal en nergens rond blijken te zwerven.
«
»
16:25 NCIS
Een helikopter stort neer boven zee en spoelt aan op het strand. Drie passagiers worden lichtgewond teruggevonden, maar van de piloot ontbreekt elk spoor.
«
»
17:05 That '70s Show
Jackie wil naar een nieuwe discotheek. Steve is niet zo tuk op Jackies plan want hij kan absoluut niet dansen. Hij besluit lessen te nemen van Erics moeder.
«
»
17:30 Friends
Joey voelt zich niet langer op zijn gemak bij Rachel nu hij zijn gevoelens voor haar heeft geuit. Ross probeert zijn favoriete hemd terug te krijgen.
«
»
18:00 Friends
Terwijl ze een speech geeft voor de huwelijksverjaardag van haar ouders, wordt Monica plots onverstaanbaar. Ze heeft er spijt van dat ze de taak op zich heeft genomen.
«
»
18:25 Two And a Half Men
Jenny heeft de hulp van Walden nodig om een tweede afspraakje te versieren. Ondertussen heeft Alan problemen met de vriendin van zijn ex-vrouw.
«
»
18:50 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
19:40 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:05 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:35 MacGyver
De helikopter waarmee Mac en Jack terugvliegen, crasht in een afgelegen gebied van Kazachstan. Hun gevangene ontsnapt en neemt het pistool van Jack mee.
«
»
21:20 MacGyver
Met behulp van een vishaak en draad proberen Mac en Jack een corrupte FBI-agent op te sporen. Ondertussen is de rest van het team bang voor hun eerste beoordeling.
«
»
22:15 MacGyver
Wanneer Matty's petekind vermoord wordt, ontdekt het team overeenkomsten met de werkwijze van de Zodiak Killer.
«
»
23:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Russells vrouw Judy treft in haar slaapkamer het lichaam van dokter Dan Taxler aan en belt de hulpdiensten. Ze beweert dat ze met Taxler zat te praten in de woonkamer toen haar dochter telefoneerde.
«
»
00:05 Supernatural
Sam, Dean en Castiel hebben de taak de wereld te verdedigen, nadat alle zielen uit de hel zijn vrijgelaten en terugkeren naar de aarde. Zij kunnen naar hartenlust dood en verderf zaaien.
«
»
00:50 Hawaii Five-0
Een bekende burgerwacht vindt de dood, nadat hij iemand heeft aangehouden. Five-0 duikt in de wereld van superhelden en stripboeken om de moordenaar te vinden.
«
»
01:40 MacGyver
Earl Dent, een oude vriend van MacGyver, is platzak en waagt zijn kans als professioneel bokser. Hij vraagt aan MacGyver om hem te trainen.
«
»
02:25 MacGyver
MacGyvers buurt is het strijdtoneel van een gewapend conflict tussen twee rivaliserende straatbendes.
«
»
03:15 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers