TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:58 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
13:30 Storage Wars
In Riverside biedt Kenny op een gigantische opslag, houden Rene en Casey het klein en verdienen daar aardig mee, terwijl de mysterieuze box van Shana en Edwina een verkeerd etiket krijgt.
«
»
13:55 Storage Wars
Darrell helpt de nieuweling. Brandi en Jarrod vinden iets mysterieus in hun kluis. Justin lijkt een degelijke kluis te hebben gevonden.
«
»
14:15 MacGyver
De dochter van een bekende honkballer kan de hulp van MacGyver goed gebruiken nu blijkt dat een vervalser de spullen van haar vader probeert na te maken om er zelf munt uit slaan.
«
»
15:05 MacGyver
MacGyver kruist het pad van een vroegere schoolliefde. Haar rijke man sponsort een internationaal groot ijshockeytornooi.
«
»
15:55 CSI: NY
Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen in Central Park. Het team legt al snel de link met een oude moordzaak, waarbij een ander meisje op exact dezelfde manier om het leven kwam.
«
»
16:40 NCIS
Gibbs wordt neergeschoten wanneer hij aan een wegrestaurant stopt voor een kop koffie. Hierdoor begint hij na te denken over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt.
«
»
17:25 FBI
Een bankoverval leidt het team naar een kluis waarvan de inhoud de nationale veiligheid ernstig kan beschadigen. Kirsten staat te popelen om weer aan het werk te gaan.
«
»
18:10 FBI
De zoon van een gepensioneerde FBI-agent is ontvoerd en het team moet onderzoeken of het om een wraakactie gaat.
«
»
18:50 Highway Thru Hell Canada
De Coquihalla is een van de meest verraderlijke grote snelwegen ter wereld. De autobaan loopt door de steile bergpassen van Brits-Columbia en wordt vaak geteisterd door barre weersomstandigheden.
«
»
19:40 Storage Wars
De kopers zien tien kluizen die allemaal dezelfde eigenaar blijken te hebben. Ivy maakt winst. Mary en Kenny doen al het zware werk.
«
»
20:10 Storage Wars
Dave ontdekt dat het maken van winst een beetje lijkt op het verwijderen van tanden.
«
»
20:35 MacGyver
MacGyver gaat undercover in een zwaarbewaakte gevangenis om een drugsbaron te helpen ontsnappen.
«
»
21:20 MacGyver
Nikki huurt een moordenaar in om Mac te doden. Die volgt Mac samen met Wilt naar zijn huis.
«
»
22:05 MacGyver
Het team zoekt, samen met de terroristische leider die ze gevangen hebben genomen, toevlucht bij de Amerikaanse ambassade. Ondertussen probeert Patricia uit te zoeken wat ze moet doen met Wilt.
«
»
22:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een gezin wordt op een bijzonder brutale manier uitgemoord. Het team probeert uit te zoeken wie hiervoor verantwoordelijk is. Ze komen drie verdachten op het spoor.
«
»
23:45 Animal Kingdom
De argwaan groeit wanneer Smurf hoort van een nieuwe bedreiging voor de familie.
«
»
00:40 CSI: NY
Raymond Harris heeft, gewapend met een arsenaal aan wapens, de jacht geopend op Mac. Terwijl die zich met Hunt in het laboratorium bevindt, wordt het gebouw onder vuur genomen door Harris.
«
»
01:25 MacGyver
De dochter van een bekende honkballer kan de hulp van MacGyver goed gebruiken nu blijkt dat een vervalser de spullen van haar vader probeert na te maken om er zelf munt uit slaan.
«
»
02:15 MacGyver
MacGyver kruist het pad van een vroegere schoolliefde. Haar rijke man sponsort een internationaal groot ijshockeytornooi.
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers