TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Fresh Prince Of Bel-Air
Trevor wil Hilary ten huwelijk vragen terwijl hij tijdens een tv-uitzending een bungeesprong maakt. Helaas loopt de sprong fataal af.
«
»
12:00 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will kiest eieren voor zijn geld en schrijft zich in voor een reeks makkelijke cursussen op de universiteit.
«
»
12:20 That '70s Show
Hyde gaat op zoek naar een geschikt valentijnscadeau voor zijn vrouw. Hij besluit Reds geheime voorraad geschenken in de kelder te plunderen, waardoor die met lege handen komt te staan.
«
»
12:45 The Simpsons
Bart en Lisa komen thuis na een traumatisch incident in Kamp Krusty. Het betekent het einde van de romantische ontmoetingen tussen Homer en Marge.
«
»
13:10 Lethal Weapon
De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.
«
»
14:00 Blue Bloods
Een vrouw drukt haar verontwaardiging uit in de onopgeloste moord op haar zoon. Danny neemt de zaak opnieuw op.
«
»
14:50 NCIS: Los Angeles
Nadat het prototype voor een tactisch aanvalspak is gestolen uit een basis van de marine en wordt gebruikt in een sieradenoverval in Beverly Hills, moet het team bepalen wie het pak heeft gestolen.
«
»
15:45 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de tragische val van een marinesergeant van een gebouw. Ondertussen is Torres op zoek naar een plek om te wonen.
«
»
16:40 The Simpsons
Een mockumentary over Barts opkomst en ondergang als sterspeler van het schoolbasketbalteam. De roem kon hij niet dragen; zijn ego was te groot en de snode plannen van Fat Tony waren hem te machtig.
«
»
17:15 Friends
Rachel is in alle staten wanneer haar huisbaas, Mr. Treeger, tegen haar uitvliegt. Joey neemt het voor haar op, maar de man dreigt ermee om Rachel en Monica uit hun flat te zetten.
«
»
17:40 Friends
Ross en Rachel proberen elkaar jaloers te maken. Ross heeft zijn zinnen gezet op de ongehuwde moeder Amanda en Rachel heeft een afspraakje met universiteitsstudent Josh.
«
»
18:10 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will moet een dagje babysitten op Nicky. Om de vrouwen op de universiteit te imponeren, vertelt hij hen dat Nicky zijn zoon is en dat hij een alleenstaande vader is.
«
»
18:40 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en zijn vrienden plagen Carlton omdat hij nog maagd is. Wanneer Carlton de aantrekkelijke Joann ontmoet, besluit hij komaf te maken met die status. Pas nadien ontdekt hij dat Joann getrouwd is.
«
»
19:10 That '70s Show
Fez werkt Jackie op de zenuwen door zich op het werk voortdurend voor te doen als iemand anders om indruk te maken op zijn vrouwelijke collega Hilary.
«
»
19:35 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
20:35 CSI: Miami
De man van sheriff Anita Torres komt om het leven bij een explosie. Ze vermoedt dat de bende Mala Noche achter de aanslag zit en dat Memmo Fierro de opdrachtgever was.
«
»
21:30 CSI: Miami
In een prachtig herenhuis op een eiland voor de kust van Florida wordt een huishoudster vermoord aangetroffen. Haar lichaam werd ondersteboven opgehangen.
«
»
22:20 CSI: Miami
Een beroemde Hollywoodproducent komt om het leven bij een schietpartij in een casino. Het slachtoffer deed er mee aan een pokerwedstrijd waarbij heel veel geld op het spel stond.
«
»
23:15 CSI: Miami
Het team opent de jacht op Esteban Navarro, die ervan verdacht wordt verschillende moorden te hebben gepleegd.
«
»
00:10 CSI: Miami
Drie mannen die in 1991 veroordeeld werden voor de moord op een veertienjarige jongen komen na twintig jaar gevangenisstraf vrij. Niet veel later wordt een van hen dood aangetroffen.
«
»
01:05 Lethal Weapon
De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.
«
»
01:55 Van Helsing
Drie jaar voordat Vanessa uit haar coma ontwaakt, is ze een alleenstaande moeder in Seattle wanneer op een dag een vulkaanuitbarsting en een reeks moorden het begin vormen van The Rising.
«
»
02:40 Van Helsing
Wanneer hun UV-lichtbron beschadigd raakt, moeten Vanessa en Axel buiten op zoek naar onderdelen. Flesh vertelt de waarheid over Vanessa aan zijn vroegere vrienden.
«
»
03:25 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
04:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers