TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Neighbours: A New Chapter
Andrew bevindt zich in een hachelijke situatie. Sadie heeft een oogje op iemand.
«
»
02:40 Neighbours: A New Chapter
JJ neemt een slechte beslissing en Nicolette heeft moeite met haar gevoelens van wrok.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Cold Case
Luke Cronin wordt in 1999 dood aangetroffen na het verliezen van een debatwedstrijd. Wat aanvankelijk op zelfmoord leek, moet in het heden worden uitgedaagd als er nieuwe aanwijzingen naar voren komen.
«
»
07:05 ER
Lewis maakt zich zorgen over de patiënttevredenheidsscores en instrueert Kovac om de bewoners effectieve communicatie met de patiënt te leren, maar wanneer een van Neela's patiënten overlijdt, slaagt ze er niet in de familieleden te informeren.
«
»
07:50 Neighbours: A New Chapter
JJ neemt een slechte beslissing en Nicolette heeft moeite met haar gevoelens van wrok.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 CSI: Crime Scene Investigation
Een politie-achtervolging resulteert in de ontdekking van twee lichamen. Het onderzoek voert naar een stripclub die wordt geleid door de maffia. Warrick gaat over de schreef als hij betrokken raakt bij een van de dansers.
«
»
09:35 FBI
Een groep moordenaars weet genoeg ammoniumnitraat in handen te krijgen om een enorme bom te bouwen. Het team ontdekt een link met hen en de terroristische groepering die Maggie aan het infiltreren is.
«
»
10:30 Unforgettable
Carrie moet haar pijnlijke verleden onderzoeken wanneer een prominente onderzoeker, die de agent hielp haar toestand te begrijpen, dood wordt aangetroffen.
«
»
11:20 NCIS
Een moordonderzoek voert Gibbs en McGee naar Afghanistan waar een schuilplaats voor vrouwen hen verbindt met het verleden van Mike Franks.
«
»
12:15 Bones
Brennan en het team proberen de onschuld van Booth te bewijzen. De overblijfselen van een al zestien jaar dode man spelen hier een grote rol.
«
»
13:10 Younger
De romance tussen Liza en Charles loopt op, maar Liza vermoedt dat hij iets voor haar achterhoudt. Millennial krijgt de primeur over een allesomvattende verklaring van de vrijgesproken moordenaar Audrey Colbert. Maggie zoekt rehabilitatie.
«
»
13:45 ER
Carter behandelt een niertransplantatiepatiënt die een reactie lijkt te hebben op een nieuw medicijn, en wanneer hij Neela vraagt om vragen over de bijwerkingen van de pil op internet te plaatsen, veroorzaakt het farmaceutische bedrijf opschudding.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
JJ heeft het gevoel dat de muren op hem afkomen. Op nummer 24 lopen de spanningen hoog op.
«
»
15:15 Cold Case
Het team heropent de zaak uit 1980 van een hockeyspeler die werd gedood op de ijsbaan van zijn team in Philadelphia op de dag dat het Amerikaanse hockeyteam het Sovjetteam versloeg tijdens de Olympische Winterspelen.
«
»
16:10 CSI: Crime Scene Investigation
Een rijke vrouw, die bekend stond om haar liefdadigheid, wordt dood gevonden op een stortplaats. Het onderzoek leidt het team naar de wereld van illegale hondengevechten. Ondertussen wordt Warrick ondervraagd over een dode stripper.
«
»
17:00 Unforgettable
Uit onderzoek blijkt dat een vermoorde taxichauffeur een informant van de overheid was.
«
»
17:55 FBI
Een tiener verschijnt op het hoofdkwartier van de FBI met een grote zak fentanyl. Hij hoopt op bescherming van het team tegen de mannen die zijn vader hebben neergeschoten. Nina gaat naar Scola met een voorstel dat hij niet graag aanneemt.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het BAU-team moet zich haasten om de partner van een seriemoordenaar in Montana te vinden, zodat ze het volgende slachtoffer kunnen redden.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt samen met agent Aubrey een samenzwering binnen de regering. Het DNA dat werd gevonden bij een recent slachtoffer speelt een belangrijke rol.
«
»
20:35 Big Sky
Drie maanden na de ontsnapping van Ronald werken Cassie en Jenny eendrachtig samen om een nieuwe lading lastpakken een toontje lager te laten zingen. Een onderzoek neemt een macabere en dodelijke wending.
«
»
21:30 Big Sky
Jenny krijgt een alarmerend telefoontje van een oude vlam. Dit levert haar en Cassie een nieuwe zaak op in een ander rechtsgebied, maar ook heel veel nieuwe problemen.
«
»
22:25 Big Sky
Zowel Cassie als Jenny krijgt te maken met een gevaarlijke poging om hen uit het stadje te verdrijven. Ook Jerrie ervaart een ernstige bedreiging. Blake keert terug naar huis, maar er wacht hem geen warm welkom.
«
»
23:25 Harrow
Nadat twee mannen in een duel om het leven zijn gekomen, ontdekt Harrow een web van machiavellistische intriges in een historisch genootschap in een buitenwijk. De terugkeer van Tanya dwingt Harrow om de laatste 20 jaar van zijn leven te beoordelen.
«
»
00:25 Neighbours: A New Chapter
JJ heeft het gevoel dat de muren op hem afkomen. Op nummer 24 lopen de spanningen hoog op.
«
»
01:05 ER
Carter behandelt een niertransplantatiepatiënt die een reactie lijkt te hebben op een nieuw medicijn, en wanneer hij Neela vraagt om vragen over de bijwerkingen van de pil op internet te plaatsen, veroorzaakt het farmaceutische bedrijf opschudding.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers