TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Cold Case
Het team opent een onopgeloste zaak uit 1983 waarin een Chinees-Amerikaanse tiener stierf. Slechts drie maanden eerder was het vriendje van de tiener vermoord door een criminele Chinese bende.
«
»
08:10 ER
Geïrriteerd door Lewis' managementstijl, loopt Abby naar de ambulanceruimte om af te koelen, maar dan ontvoert een bende haar en dwingt haar een ander bendelid te behandelen dat ernstig gewond is geraakt.
«
»
08:55 Neighbours: A New Chapter
Andrew bevindt zich in een hachelijke situatie. Sadie heeft een oogje op iemand.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 CSI: Crime Scene Investigation
Hodges wil zijn collega's een kans geven om CSI te spelen en geeft ze een aantal hypothetische moorden. Ondertussen troosten Catherine en de rest van het team Gissom na het vertrek van Sara.
«
»
10:35 FBI
Maggie komt precies op tijd terug van ziekteverlof om het team te helpen bij het onderzoek naar twee moorden. Na een onopzettelijke onthulling van Maggie vreest OA dat ze zich te snel terug in het werk stort.
«
»
11:15 Unforgettable
Terwijl Carrie en Al de moord op een zakenman onderzoeken, realiseren ze zich dat zijn dood bijkomende schade was in een moordcomplot.
«
»
12:00 NCIS
Wanneer een marine luitenant wordt vermist, gebruikt het team Twitter om hen te helpen met het oplossen van de zaak. De badge van McGee wordt vermist.
«
»
12:50 Bones
Booth onderzoekt de dood van een man die met hem wilde praten over een samenzwering. Het is onduidelijk of zijn toekomst bij de FBI er rooskleurig uitziet.
«
»
13:35 Younger
Liza en Kelsey botsen met Quinn, die de grens tussen auteur en investeerder bewandelt. Diana beledigt Enzo. Lauren geeft een gender reveal party voor Clare's baby.
«
»
14:00 ER
Lewis maakt zich zorgen over de patiënttevredenheidsscores en instrueert Kovac om de bewoners effectieve communicatie met de patiënt te leren, maar wanneer een van Neela's patiënten overlijdt, slaagt ze er niet in de familieleden te informeren.
«
»
15:00 Neighbours: A New Chapter
JJ neemt een slechte beslissing en Nicolette heeft moeite met haar gevoelens van wrok.
«
»
15:25 Cold Case
Luke Cronin wordt in 1999 dood aangetroffen na het verliezen van een debatwedstrijd. Wat aanvankelijk op zelfmoord leek, moet in het heden worden uitgedaagd als er nieuwe aanwijzingen naar voren komen.
«
»
16:15 CSI: Crime Scene Investigation
Een politie-achtervolging resulteert in de ontdekking van twee lichamen. Het onderzoek voert naar een stripclub die wordt geleid door de maffia. Warrick gaat over de schreef als hij betrokken raakt bij een van de dansers.
«
»
17:05 Unforgettable
Carrie moet haar pijnlijke verleden onderzoeken wanneer een prominente onderzoeker, die de agent hielp haar toestand te begrijpen, dood wordt aangetroffen.
«
»
18:00 FBI
Een groep moordenaars weet genoeg ammoniumnitraat in handen te krijgen om een enorme bom te bouwen. Het team ontdekt een link met hen en de terroristische groepering die Maggie aan het infiltreren is.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een zaak waarbij een moordenaar advertenties, wegens vermissing, van zijn slachtoffers ophangt.
«
»
19:40 Bones
Brennan en het team proberen de onschuld van Booth te bewijzen. De overblijfselen van een al zestien jaar dode man spelen hier een grote rol.
«
»
20:35 The Girl in the Spider's Web
De briljante hacker Lisbeth Salander moet gestolen nucleaire codes terug zien te vinden. Zij moet het opnemen tegen de meedogenloze misdaadorganisatie The Spiders, en wordt geconfronteerd met een oude bekende uit haar verleden.
«
»
22:45 The Secrets She Keeps
Twee jaar nadat haar kind werd ontvoerd, worden de gebeurtenissen onthuld die leidden tot Meghan Shaughnessy's opsluiting. Een schokkend nieuw geheim over medegevangene Agatha Fyfle komt aan het licht.
«
»
23:50 Harrow
De mysterieuze dood van een hotelmeid trekt Harrow in een duistere wereld van spionage en moord. Nichols komt dichter bij het vangen van Harrow's eigenzinnige zoon, James.
«
»
00:50 Neighbours: A New Chapter
JJ neemt een slechte beslissing en Nicolette heeft moeite met haar gevoelens van wrok.
«
»
01:25 ER
Lewis maakt zich zorgen over de patiënttevredenheidsscores en instrueert Kovac om de bewoners effectieve communicatie met de patiënt te leren, maar wanneer een van Neela's patiënten overlijdt, slaagt ze er niet in de familieleden te informeren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers