TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:45 Bones
Booth wordt verdacht van de moord op een ijshockeyspeler met wie hij een maand eerder nog in een opstootje betrokken was.
«
»
08:30 Geen uitzending
«
»
09:30 Without a Trace
Studente Malia verdwijnt spoorloos uit een gesloten tuchtinstelling voor jonge criminelen nadat ze van een klasgenoot een doodsbedreiging kreeg. Jack en zijn team onderzoeken tal van mogelijke sporen.
«
»
10:20 Geen uitzending
«
»
11:20 Grey's Anatomy
De zussen van een patiënte die na een valpartij hersendood blijkt te zijn, moeten een moeilijke knoop doorhakken.
«
»
12:10 Geen uitzending
«
»
13:15 Jane the Virgin
Jane moet met Jason op date gaan om hem de papieren te laten ondertekenen. River Fields vraagt Xo slecht nieuws te bezorgen bij Rogelio. Na een schok gaat Mateo zich misdragen.
«
»
14:10 Castle
Nabij een ziekenhuis wordt het zwaar verminkte lichaam van een vrouw aangetroffen. Haar gezicht is volledig opengereten.
«
»
15:05 Friends
Rachel is tot over haar oren verliefd. Wanneer Danny haar eindelijk mee uitvraagt, is ze in de wolken. Maar de avond verloopt niet helemaal zoals ze gehoopt had. Spelbreker van dienst is Danny's zus.
«
»
15:35 Two and a Half Men
Charlie wordt wakker naast Rose na haar verjaardagsfeestje. Plots staat haar vader aan de deur. Die wil weten wat de toekomst brengt voor het koppel. Dan maakt ook Evelyn haar opwachting.
«
»
16:05 Without a Trace
De minnares en de zoon van de Albanese gangster Sadik verdwijnen spoorloos. Samantha vraagt zich af of Jack meer geïnteresseerd is in het pakken van Sadik, dan in het vinden van zijn zoon.
«
»
17:00 Grey's Anatomy
Meredith bezorgt het ziekenhuis per ongeluk negatieve aandacht van de pers en probeert haar blunder recht te zetten.
«
»
17:55 Castle
Tijdens een inval bij een verdachte in een moordzaak activeert Beckett per ongeluk het ontstekingsmechanisme van een bom. Ze mag zich niet bewegen, anders zal de bom afgaan.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team zakt af naar Orange County, waar ze de zaak van de Road Warrior onderzoeken, een seriemoordenaar die het op blonde vrouwen heeft gemunt.
«
»
19:40 Bones
Booth wordt ontvoerd door de beruchte Grave Digger-seriemoordenaar, die in een recent verleden ook een poging waagde om Bones en Hodgins levend te begraven.
«
»
20:35 Getaway
De klok tikt wanneer voormalig coureur Brent Magna over de wegen van Bulgarije scheurt om zijn ontvoerde vrouw te redden.
«
»
22:20 Evil
De katholieke kerk vraagt Kirsten, David en Ben om te onderzoeken of een lokale profeet wel echt is. Ze zijn geschokt wanneer ze een van haar visoenen tot leven zien komen.
«
»
23:20 Friends
Het is Nieuwjaar en zoals het de traditie betaamt, maken alle vrienden hun goede voornemens.
«
»
23:50 Two and a Half Men
Charlie is stapelverliefd op balletlerares Mia, maar zij wijst hem af. Charlie wil tegenover Alan bewijzen dat hij Mia toch kan strikken en bedenkt een plannetje, waarin Jake een grote rol speelt.
«
»
00:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip stelt zich kandidaat als rechter. Tijdens een persconferentie over zijn kandidatuur wordt Will door de politie gearresteerd voor parkeerovertredingen.
«
»
00:40 Geen uitzending
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers