TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:10 Bones
Op een vlucht naar Shanghai treft een van de stewardessen een zwaar verbrand lijk aan in de industriële oven van het vliegtuig.
«
»
08:50 Geen uitzending
«
»
09:55 Without a Trace
De twaalfjarige Brian Parker is doodsbang voor het misbruik van zijn vader Randall. Op een nacht besluit hij te vluchten.
«
»
10:45 Geen uitzending
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Meredith en Alex proberen Gus te redden. Levi probeert ondertussen in te praten op Nico.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:35 Full House
Jesse wordt ontslagen als co-presentator van Joeys kinderprogramma omwille van besparingen bij het televisiestation. Hij besluit al zijn tijd en energie opnieuw in zijn muziek te steken.
«
»
14:00 Full House
Jesse gaat in op het aanbod van Fat Fish Records om 'Forever' uit te brengen als rapnummer. Ondanks de begeleiding van een persoonlijke dansleraar krijgt hij de danspasjes maar niet onder de knie.
«
»
14:30 Castle
Een jonge vrouw sterft enkele dagen nadat ze een dvd had bekeken waarop haar dood werd voorspeld. Castle bekijkt per ongeluk dezelfde dvd en vreest dat ook zijn laatste uur heeft geslagen.
«
»
15:20 Friends
Nu zijn huwelijk met Emily op de klippen is gelopen, moet Ross op zoek naar een nieuwe flat. Hij besluit om Chandler en Joey om onderdak te vragen.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Alan geeft huishoudster Berta de toestemming om tijdelijk haar intrek te nemen in hun strandhuis. Wanneer Charlie dit verneemt, is hij woedend.
«
»
16:15 Without a Trace
Jack wordt aan de tand gevoeld over de schietpartij bij de FBI en zijn relatie met een collega. Ondertussen doet het team onderzoek naar stripper Candy.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
Meredith, Richard en Alex moeten de gevolgen van hun acties dragen.
«
»
18:00 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een man die werd aangetroffen in een industriële deegmixer. Ze leggen de link tussen een Ierse bende en caféhouder Siobhan O'Doul.
«
»
18:50 Criminal Minds
Een anonieme man neemt contact op met Rossi en Reid en vertelt hen dat hij zeven vrouwen heeft vermoord. Hij voegt eraan toe dat hij vijf andere personen heeft ontvoerd.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt het stoffelijk overschot van een voormalig marinier. Aanwijzingen leiden naar een elitaire privéschool waar invloedrijke families het voor het zeggen hebben.
«
»
20:35 Something to Talk About
Grace Bichon is een gelukkige vrouw, tot ze haar man betrapt in de armen van een jonge, onbekende vrouw. Hierdoor begint ze al haar familiale relaties in vraag te stellen.
«
»
22:35 Sex and the City
Carrie probeert het goed te maken met Mr. Big. Samantha wordt verbannen uit het New Yorkse sociale leven omdat ze te losbandig is geweest.
«
»
23:10 Sex and the City
Carrie begint opnieuw een relatie met Mr. Big, maar verzwijgt dit voor haar vriendinnen. Charlotte wordt bedrogen door Gareth David. Miranda gaat de strijd aan met de pornovideo's van haar vriend.
«
»
23:40 Friends
Het is Thanksgiving en de groep denkt terug aan vreselijke Thanksgivingervaringen uit het verleden. Chandler zegt tegen Monica dat hij van haar houdt.
«
»
00:10 Two and a Half Men
Rose vertelt Charlie dat hij geen langdurige relatie kan hebben, door de problemen met zijn moeder. Jake vraagt advies over een meisje op school.
«
»
00:40 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wanneer Will Hilary meeneemt naar een plaatselijke televisiestudio laat een van de producers zijn oog op haar vallen. Hij biedt haar een job aan als weervrouw.
«
»
01:05 Geen uitzending
«
»
02:05 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers