TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Bones
Een groep bedienden van de firma Ziff/Young beleeft de schrik van hun leven wanneer de lift waarin ze zich bevinden plots een metersdiepe vrije val maakt.
«
»
08:35 Geen uitzending
«
»
09:35 Without a Trace
Het vijftienjarige schaatstalent Kelly McMurphy verdwijnt spoorloos nadat ze 's avonds laat urenlang alleen geoefend had op de ijspiste.
«
»
10:20 Geen uitzending
«
»
11:20 Grey's Anatomy
Amelia en Link reizen naar New York waar ze een patiënt met een misvormde rug moeten opereren. Ondertussen hebben ze allebei ook af rekenen met persoonlijke problemen.
«
»
12:10 Geen uitzending
«
»
13:15 Full House
Stephanie is de spellingskampioen van haar klas, wat haar een plaatsje oplevert in de spellingsfinale van het vierde studiejaar.
«
»
13:40 Full House
Danny's jongere zus Wendy is net teruggekeerd van haar onderzoek naar primaten in Afrika. Ze heeft enkele verrassingen in petto voor de Tanners.
«
»
14:10 Castle
Castle en Beckett ontdekken dat senator Bracken, die verantwoordelijk was voor de dood van Becketts moeder, ook betrokken was bij een andere moord.
«
»
15:05 Friends
Rachel betrapt Monica, die in een verleidelijke outfit op Chandler zit te wachten. Om haar geheime relatie met Chandler nog even te verbergen, vertelt Monica haar vriendin een leugentje om bestwil.
«
»
15:30 Two and a Half Men
Alan valt van het dak en is gewond. Hierdoor moet Charlie enkele dagen op Jake passen. Al snel heeft hij de handen vol met de jongen.
«
»
16:05 Without a Trace
Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan.
«
»
17:00 Grey's Anatomy
Meredith komt voor een persoonlijk dilemma te staan en weet niet goed hoe ze de situatie moet aanpakken. Richard loopt een oude bekende tegen het lijf.
«
»
17:55 Castle
Een populaire televisiester die deelnam aan een realityreeks wordt dood aangetroffen. Beckett wordt belast met het onderzoek. Ondertussen gaat Castle op zoek naar het perfecte valentijnscadeau.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks moorden in Modesto. Ze ontdekken dat de moorden kunnen worden gelinkt aan een moordenaar die zijn slachtoffers uitkiest op basis van hun woonplaats.
«
»
19:40 Bones
Er spoelt een romp aan op het strand. Aan de hand van de borstimplantaten kan het slachtoffer geïdentificeerd worden. Het gaat om Patricia Ludmuller, een vrouw wier verleden gehuld is in mysteries.
«
»
20:35 Vermist
Tijdens een zomerfeest in een chique villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Nick blijkt pedofiel Karel Dooms stiekem in het oog te houden.
«
»
21:35 Vermist
De achtjarige Julie Herpoel, de dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste case als nieuwe chef van de Cel Vermiste Personen.
«
»
22:40 Vermist
Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt aan de cel toevertrouwd. Wanneer Nick en Milly haar in het ziekenhuis opzoeken, proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren.
«
»
23:50 Friends
Ross heeft zijn kersverse vrouw Emily beloofd dat hij niet meer met Rachel zal optrekken. Wanneer hij het slechte nieuws aan Rachel vertelt, is zij in alle staten.
«
»
00:25 Two and a Half Men
Jake wordt van school gestuurd nadat hij een klasgenote zwaar vernederde. Alan vraagt Charlie om een dag zijn praktijk over te nemen. Charlie heeft meteen enkele ideetjes voor de praktijk.
«
»
00:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip roept Will op het matje. Hij maant zijn neef aan om zich een deftig kapsel aan te meten en zich voortaan wat conservatiever te kleden. Wanneer Will weigert, zet oom Philip hem aan de deur.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
02:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers