TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:45 Bones
In een vijver worden menselijke resten gevonden, enkel het hoofd ontbreekt. Vreemd genoeg heeft het water in de vijver een paarse kleur.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:30 Without a Trace
Rijkeluiszoon Breck Mulligan is al 38 uur vermist. Hij was veroordeeld voor drugsfeiten en moest een taakstraf uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van die straf is hij spoorloos verdwenen.
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
12:15 Grey's Anatomy
Owen en Teddy zijn verrast wanneer Megan, de zus van Owen, plots opduikt. Zij is nog niet op de hoogte van Teddy's zwangerschap. Catherine gaat terug aan de slag en behandelt een veteraan.
«
»
12:55 Geen uitzending
«
»
14:00 Full House
Becky's zwangerschapsverlof zit erop en ze keert terug naar de ochtendshow. Vicky kan als weervrouw bij de televisiezender blijven maar ze heeft een fantastische aanbieding op zak.
«
»
14:20 Full House
Wanneer de jarige Stephanie hoort dat Tommy Page, haar favoriete zanger, te gast is in de talkshow van haar vader, smeekt ze hem om de opnames te mogen bijwonen.
«
»
14:45 Castle
Beau Randolf, de producer van enkele succesvolle erotische films, wordt dood aangetroffen. Castle en Beckett ontdekken dat de man heel wat vijanden had, waardoor de lijst met verdachten erg lang is.
«
»
15:30 Friends
Phoebe wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Enkele uren later bevalt ze van een drieling, twee prachtige dochters en een zoon.
«
»
15:55 Two and a Half Men
Jake moet een spreekbeurt houden over de gebeurtenissen van het afgelopen weekend. Hij vertelt hoe Charlie een vrouw versierde en die meenam naar huis.
«
»
16:20 Without a Trace
Het vijftienjarige schaatstalent Kelly McMurphy verdwijnt spoorloos nadat ze 's avonds laat urenlang alleen geoefend had op de ijspiste.
«
»
17:15 Grey's Anatomy
Amelia en Link reizen naar New York waar ze een patiënt met een misvormde rug moeten opereren. Ondertussen hebben ze allebei ook af rekenen met persoonlijke problemen.
«
»
18:00 Castle
Castle en Beckett ontdekken dat senator Bracken, die verantwoordelijk was voor de dood van Becketts moeder, ook betrokken was bij een andere moord.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het op koppels heeft gemunt. Hij probeert de moorden te verbergen door ze op auto-ongevallen te doen lijken.
«
»
19:40 Bones
Een groep bedienden van de firma Ziff/Young beleeft de schrik van hun leven wanneer de lift waarin ze zich bevinden plots een metersdiepe vrije val maakt.
«
»
20:35 G.I. Jane
Door een omstreden besluit van de Amerikaanse regering wordt luitenant Jordan O'Neill geselecteerd als eerste vrouwelijke lid van een antiterroristisch elitekorps.
«
»
22:45 Sex and the City
Carrie stort zich in een nieuwe relatie met Ben, een jongen die ze in het park heeft ontmoet. Samantha heeft een afspraakje met Harrison, maar ontdekt dat ze niet dezelfde verlangens delen.
«
»
23:15 Sex and the City
Carrie vindt het wel leuk om als vrijgezel door het leven te gaan, tot ze te laat komt voor een fotosessie en er een lelijke foto van haar op de cover van een magazine verschijnt.
«
»
23:40 Friends
Rachel betrapt Monica, die in een verleidelijke outfit op Chandler zit te wachten. Om haar geheime relatie met Chandler nog even te verbergen, vertelt Monica haar vriendin een leugentje om bestwil.
«
»
00:05 Two and a Half Men
Alan valt van het dak en is gewond. Hierdoor moet Charlie enkele dagen op Jake passen. Al snel heeft hij de handen vol met de jongen.
«
»
00:35 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en Carlton zijn dringend op zoek naar een manier om snel veel geld te verdienen.
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»
01:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers