TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:00 Bones
Bones en Booth assisteren verder bij het onderzoek naar de moord op de dochter van een Amerikaanse zakenman in Londen. De man van Angela duikt op bij het Jeffersonian.
«
»
08:45 Geen uitzending
«
»
09:45 Without a Trace
Columniste Rachel Gibson lijdt aan pleinvrees. Haar uitgever slaat dan ook meteen alarm wanneer ze al meer dan vijf uur uit haar woning is verdwenen.
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:30 Grey's Anatomy
Andrew en Carina worden geconfronteerd met een ingewikkelde familiegeschiedenis. Teddy en Owen ontfermen zich over een koppel dat een kind verwacht.
«
»
12:20 Geen uitzending
«
»
13:25 Full House
Michelle viert haar vijfde verjaardag, maar ze is bang dat er door de nakende komst van de baby's geen plaats meer is voor haar.
«
»
13:50 Full House
Michelles verjaardagsfeestje is nog maar net begonnen of Becky voelt de eerste weeën. De tweeling is op komst en ze moet dringend naar het ziekenhuis worden gebracht.
«
»
14:20 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een man die dood en verkleed als kerstman werd aangetroffen in Central Park. Ze ontdekken dat het slachtoffer een duister verleden met zich meedroeg.
«
»
15:10 Friends
Tijdens de huwelijksceremonie spreekt Ross Rachels naam uit in plaats van die van zijn verloofde Emily.
«
»
15:35 Two and a Half Men
Alan heeft zich een nieuwe en peperdure sportwagen aangeschaft. Charlie vraagt zich af hoe Alan zich zo'n auto kan permitteren.
«
»
16:05 Without a Trace
De achttienjarige fietskoerier Brandon Parker wordt vermist. Martin, Sam en Danny onderzoeken de zaak en verhoren de collega's van de jongeman.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
Alex en DeLuca hebben problemen met een elfjarige patiënte die haar eigen ingreep probeert te saboteren. Jackson en Richard ontvangen een genderfluïde patiënt.
«
»
17:50 Castle
Beckett trekt tijdelijk in bij Castle omdat haar huis een opknapbeurt krijgt. Net op dat moment vraagt ook Castles ex-vrouw Meredith om enkele dagen bij hem te logeren omdat Alexis ziek is geworden.
«
»
18:45 Criminal Minds
Een jaar na de executie van een seriemoordenaar gebeuren er verschillende moorden die aan hem worden gelinkt. Het team moet nu het juiste verband vinden en de dader zien te stoppen.
«
»
19:40 Bones
Booth en Bones stuiten op het stoffelijk overschot van Bill O'Rourke, een tv-presentator die overspelige mannen in de val lokte en hen hiermee voor het oog van de camera confronteerde.
«
»
20:35 The Flight Attendant
Stewardess Cassie Bowden maakt tijdens een vlucht kennis met de aantrekkelijke Alex Sokolov. Ze brengen samen de nacht door, maar de volgende ochtend wordt ze wakker naast zijn dode lichaam.
«
»
21:30 The Flight Attendant
Onder druk van de FBI slaat Cassie het advies van Annie om zich gedeisd te houden in de wind. Ze besluit op zoek te gaan naar de zakenpartner van Alex en doet al gauw enkele schokkende ontdekkingen.
«
»
22:30 The Graham Norton Show
Gasten: Cate Blanchett, Margot Robbie, Alan Carr en Beverley Knight. RAYE stelt haar nieuwe single 'Thrill Is Gone' voor.
«
»
23:35 Friends
Ross is terug in New York en heeft sinds zijn huwelijk met Emily niet meer met zijn echtgenote gesproken.
«
»
00:05 Two and a Half Men
Evelyn wil dat Jake bij haar komt logeren. Nadat ze de jongen met tegenzin bij haar hebben afgezet, zoeken Charlie en Alan een bar op, waar ze kennismaken met enkele aantrekkelijke dames.
«
»
00:35 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en Carlton hebben hun oog laten vallen op twee sexy Franse studentes. Ze beramen een plan om iedereen het huis uit te werken en de dames op een gezellige avond te trakteren ten huize Banks.
«
»
01:05 Geen uitzending
«
»
02:05 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De hulpdiensten worden opgeroepen wanneer een vrouw per ongeluk haar man omverrijdt met haar wagen. Owen ontdekt dat Gwen hem haar papegaai heeft nagelaten. Paul krijgt verontrustend nieuws. Tommy gaat voor het eerst sinds de dood van Charles op date.

'9-1-1: Lone Star', om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers