TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:40 Full House
Steph volgt danslessen bij de knappe Karen. D.J. en Steph zien in haar de geschikte vriendin voor Danny. De meisjes smeden een plannetje om hen dichter bij elkaar te brengen.
«
»
08:05 That '70s Show
Hyde gaat volledig door het lint wanneer hij hoort dat Kelso naar bed is gegaan met zijn zus Angie. Jackie probeert hem op te beuren door hem zelfgebakken koekjes voor te schotelen.
«
»
08:30 That '70s Show
Kelso steelt per ongeluk de kerstgeschenken die de politie had ingezameld voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen. Hyde, Eric en Fez zijn in de wolken met het speelgoed.
«
»
08:50 That '70s Show
Hyde heeft het moeilijk met het feit dat Kelso en Angie een koppel zijn.
«
»
09:15 Geen uitzending
«
»
10:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Grissom en Greg onderzoeken de moord op een Afro-Amerikaanse muziekpromotor die dood werd teruggevonden in een met kogels doorzeefde limousine.
«
»
11:00 Geen uitzending
«
»
11:35 Grey's Anatomy
Aprils mening over het geloof wordt op de proef gesteld wanneer ze een patiënt behandelt die een rabbijn blijkt te zijn. Meredith behandelt een chirurg uit een ander ziekenhuis.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:00 Imposters
Het hele team probeert de Dokter nog steeds te slim af te zijn. Er staat heel wat op het spel.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:15 Bones
Booth en Bones onderzoeken de dood van Terence Bancroft, een van de belangrijkste geldschieters van het Jeffersonianinstituut. Alles wijst erop dat hij verwikkeld was in cocaïnetrafiek.
«
»
15:10 Geen uitzending
«
»
15:45 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Hodges overtuigt zijn collega's Archie, Henry, Mandy en Wendy ervan dat Grissom wil dat ze stiekem de miniatuurmoorden verder onderzoeken terwijl het team andere zaken oplost.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
Amelia, Koracick en Deluca proberen een riskante therapie uit bij een jonge patiënt met een hersentumor. Meredith en Jo werken verder aan hun gezamenlijk project.
«
»
17:40 Castle
Het team probeert een sluipschutter op te sporen die paniek zaait in New York. Beckett krijgt het steeds moeilijker om haar psychologische problemen verborgen te houden voor haar collega's.
«
»
18:35 Criminal Minds
In Portland worden verschillende lijken in staat van ontbinding aangetroffen. De slachtoffers zijn allemaal op verschillende wijze om het leven gebracht.
«
»
19:35 Bones
Bones en Booth onderzoeken een zaak die opvallend veel gelijkenissen vertoont met een moord in de nieuwste misdaadroman van Bones. Nog voor ze de dader kunnen vatten, vinden er nieuwe moorden plaats.
«
»
20:25 Office Party
Mary is CEO van een familiebedrijf, waar ook haar broer Clay werkt. Ze wil de afdeling van Clay opdoeken en hij probeert vervolgens zijn baan te redden door een kerstfeestje te organiseren.
«
»
22:35 Love Life
Na een onverwacht bezoek aan het thuisfront begint Mia te twijfelen aan haar relatie met Marcus.
«
»
23:10 Love Life
Terwijl hij wanhopig probeert om niet aan Mia te denken, vergezelt Marcus Yogi en Kian op een glampingtrip die gedoemd is om te mislukken.
«
»
23:50 Friends
Chandler krijgt het moeilijk met zijn gevoelens. Hij is stapelverliefd op Kathy, maar wil zijn vriendschap met Joey niet op het spel zetten.
«
»
00:25 Two and a Half Men
Alan valt halsoverkop voor de charmes van Nancy, een aantrekkelijke vrouw die hij in de plaatselijke supermarkt leerde kennen.
«
»
01:00 Grey's Anatomy
Amelia, Koracick en Deluca proberen een riskante therapie uit bij een jonge patiënt met een hersentumor. Meredith en Jo werken verder aan hun gezamenlijk project.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers