TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:00 Full House
Joey bekijkt de oude videotape waar hij beloofde binnen de tien jaar een bekende komiek te zijn. Hij beseft dat de jaren voorbij zijn gevlogen en schiet onmiddellijk in actie.
«
»
08:25 That '70s Show
Eric doet alsof hij tot 's nachts moet werken zodat zijn moeder en Donna hem met liefde en medelijden overladen.
«
»
08:45 That '70s Show
Hoewel Kelso nog steeds in opleiding is, maakt hij een rit met een politiewagen om indruk te maken op zijn vrienden. Fez is razend op Kelso voor de dood van zijn kikker.
«
»
09:10 That '70s Show
Donna, Jackie, Kitty en Red ontfermen zich over Fez, die testen moet afleggen om een definitieve verblijfsvergunning te krijgen.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een arbeider van een vleesfabriek wordt dood aangetroffen in een bad dat normaal wordt gebruikt om kippen te elektrocuteren vooraleer ze geslacht worden.
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
11:50 Grey's Anatomy
Een hacker brengt het computersysteem van het ziekenhuis in gevaar. Bailey probeert de kalmte te bewaren, maar de chaos barst al snel los.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 Imposters
Ezra, Jules en Richard proberen de gestolen ring te verkopen. Ondertussen ontdekt Maddie dat ze haar verleden niet zomaar achter zich kan laten.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Een klein meisje dat deelnam aan een schoonheidswedstrijd wordt levenloos teruggevonden.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Catherine hoort in de rechtszaal de vrijspraak van Jay Finch, hoewel ze ervan overtuigd is dat hij een moordenaar is. Samen met Nick verlaat ze Las Vegas en gaat elders verder op onderzoek.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Jo confronteert haar vervreemde echtgenoot Paul Tadler. In het ziekenhuis gaat de samenwerking met de FBI verder, nadat een hacker het systeem heeft aangevallen.
«
»
17:45 Castle
Becketts onderzoek naar de moord op haar moeder kent een onverwachte wending wanneer huurmoordenaar Hal Lockwood ontsnapt tijdens een hoorzitting in de rechtbank.
«
»
18:35 Shades of Blue
Harlee en Stahl ontdekken dat Wozniak in contact staat met Donnie. Een mysterieus telefoontje naar het bureau van Saperstein doet het politieteam nadenken over het lot van hun overleden collega.
«
»
19:30 Shades of Blue
Harlee en Wozniak komen op het spoor van The Big Score, een gewapende bende. Ze ontmoeten Donnies partner, die als agent werkt voor de dienst drugsbestrijding.
«
»
20:30 NCIS: Los Angeles
Kensi, Deeks, Roundtree en Kilbride proberen een ruimtevaartingenieur te arresteren die geheime marinedocumenten heeft gestolen.
«
»
21:20 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de overval op een opslagruimte vol waardevolle kunstwerken. Ze gaan als potentiële kopers undercover op de zwarte markt om te achterhalen wie er achter de diefstal zit.
«
»
22:15 NCIS: Los Angeles
Roundtree en zijn jongere zus Jordyn worden hardhandig aangepakt tijdens een politiecontrole.
«
»
23:15 FBI
Het team beseft dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar. Tijdens het onderzoek duikt de naam van Isobels vader op en dit leidt tot onthullingen over hun gebroken relatie.
«
»
00:15 FBI
Nadat een ICE-agent is neergeschoten bij een hockeywedstrijd, probeert het team de schutter te vinden. Ze vermoeden al gauw dat congreslid Curtis Grange ook een doelwit is.
«
»
01:15 Grey's Anatomy
Jo confronteert haar vervreemde echtgenoot Paul Tadler. In het ziekenhuis gaat de samenwerking met de FBI verder, nadat een hacker het systeem heeft aangevallen.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers