TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:00 Full House
De Tanners verlaten San Francisco voor een weekje en trekken naar Hawaï. Veel ontspanning staat er echter niet op het programma, want Danny heeft een zeer strikte planning opgesteld.
«
»
08:25 That '70s Show
Eric en zijn vrienden gaan naar een jobbeurs. Eric is vastberaden er een baantje te vinden aangezien zijn vader hem heeft ontslagen en niet wil opdraaien voor de kosten van zijn hogere studies.
«
»
08:45 That '70s Show
Red en Kitty ontdekken dat Jackie al een aantal weken bij Hyde slaapt omdat haar moeder is verdwenen.
«
»
09:10 That '70s Show
Jackie gaat bij Donna wonen.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team leert de werkelijke betekenis van verdoemenis kennen wanneer ze een vrouw vinden die in een kerk is geofferd. Blijkbaar had het slachtoffer een relatie met de priester van dienst.
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Harper Avery brengt een bezoek aan Grey Sloan. Meredith moet een oude bekende uit haar verleden behandelen. Amelia probeert een geheim voor zich te houden.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 Imposters
Patrick organiseert een verjaardagsfeestje voor Maddie en nodigt enkele verrassende gasten uit. Max schiet te help en Richard doet een schokkende ontdekking.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Het lijk van een tiener wordt gevonden in de laadbak van een vuilniswagen, nadat die in aanrijding kwam met een truck.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt de mysterieuze verdwijning van twee jongens die in de buurt van een bekende seksuele delinquent wonen.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Amelia bevindt zich in een moeilijke situatie. Het familie-etentje van Maggie loopt niet zoals gepland. Jackson krijgt belangrijk nieuws. Meredith moet de gevolgen dragen van haar gesprek met Nathan.
«
»
17:50 Castle
Tijdens het proces van Otis Williams, die verdacht wordt van moord, stort Joe McUsic, een van de juryleden, in. Castle en Beckett onderzoeken zijn dood en ontdekken dat de man vergiftigd werd.
«
»
18:40 Shades of Blue
Harlee probeert David Saperstein wanhopig te beschermen en vreest dat het politieteam uiteen zal vallen door achterdocht en woede. Robert en Molly ontdekken dat Harlee Miguel heeft bezocht.
«
»
19:35 Shades of Blue
Nu Saperstein dood is, beseft Harlee dat Wozniak geen grenzen kent om zijn vijanden uit de weg te ruimen. Ze besluit daarom mee te werken aan het onderzoek van Stahl.
«
»
20:25 NCIS: Los Angeles
Wanneer een wetenschapper die werkzaam is bij de marine gedood wordt en haar radartechnologie gestolen wordt, voert het team een race tegen de klok om het technologisch hoogstandje terug te vinden.
«
»
21:20 NCIS: Los Angeles
Op een marineschip wordt een pasgeboren baby gevonden. Kensi en Deeks gaan op het schip op zoek naar de moeder.
«
»
22:15 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team start een onderzoek nadat een ongeïdentificeerd vliegtuig botste met een marinevliegtuig. Deeks en Kensi bereiden zich voor op de inspectie van pleegzorg.
«
»
23:15 FBI
Wanneer een moslimstudent en zijn jongere broer worden vermoord, komt het team in contact met de woedende imam van de vroegere moskee van OA.
«
»
00:10 FBI
Nadat een gebouw van de antiwapenlobby werd gebombardeerd, voert het team een race tegen de klok om de daders te identificeren.
«
»
01:15 Grey's Anatomy
Amelia bevindt zich in een moeilijke situatie. Het familie-etentje van Maggie loopt niet zoals gepland. Jackson krijgt belangrijk nieuws. Meredith moet de gevolgen dragen van haar gesprek met Nathan.
«
»
01:55 Geen uitzending
«
»
02:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers