TVgids - Play 5

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:15 Full House
Stephanie heeft schitterende schoolresultaten, maar ze praat te veel in de klas. En ook thuis vinden ze dat Steph te veel kletst. Zij besluit vervolgens geen woord meer te zeggen.
«
»
08:40 That '70s Show
Wanneer Casey het uitmaakt met Donna, keert ze met hangende pootjes terug naar Eric. Hij wil echter niet opnieuw een relatie met haar beginnen.
«
»
09:00 That '70s Show
Donna is het leven in CaliforniŽ beu. Ze mist Eric enorm en besluit terug te keren naar Wisconsin.
«
»
09:20 That '70s Show
Nu Donna terug in Wisconsin is, wordt ze door haar vader berispt.
«
»
09:45 Geen uitzending
«
»
10:45 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Grissom en Brass onderzoeken de moord op Janice Cutler. Blijkbaar had de vrouw vlak voor haar dood seks met de tuinman, net op het moment dat haar echtgenoot thuiskwam.
«
»
11:30 Geen uitzending
«
»
12:00 Grey's Anatomy
Bailey en April proberen te bemiddelen tussen Richard en Catherine. Een van Alex' vroegere patiŽnten wordt opnieuw opgenomen in het ziekenhuis.
«
»
12:45 Geen uitzending
«
»
13:15 Elementary
Holmes en Watson starten een wel erg persoonlijk onderzoek wanneer Holmes' vriend en voormalig sponsor Alfredo plots verdwijnt.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Amy Collin, het tienerdochtertje van Booths baas, ligt in het ziekenhuis, waar ze vecht tegen longkanker. Bones doet een verontrustende ontdekking na een gesprek met het meisje.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Brass moet geopereerd worden nadat hij in de borst werd geschoten. Het team krijgt een lugubere zaak voorgeschoteld, en moet het nu zonder de ervaren Brass stellen.
«
»
16:40 Grey's Anatomy
April en Andrew behandelen een patiŽnt die een grote, niet-opereerbare harttumor heeft. Ondertussen raken Alex en Eliza het niet eens over de behandeling van een jonge patiŽnt.
«
»
17:35 Castle
Beckett is getuige van de moord op de inspecteur die onderzoek deed naar de moord op haar moeder. De man stond net op het punt om haar nieuwe informatie mee te delen.
«
»
18:30 Criminal Minds
Gideon, Reid en het nieuwe teamlid Emily Prentiss reizen af naar Guantanamo Bay om er een terroristenleider te ondervragen. De man houdt kostbare informatie achter die ze moeten ontfutselen.
«
»
19:30 Bones
Bones en Booth onderzoeken een dode man die om het leven zou zijn gekomen door zelfmoord. Het blijkt dat de man soldaat is geweest in Irak. Ze vermoeden dat er meer aan de hand is.
«
»
20:30 P.S. I Love You
Aan het liefdesgeluk van Gerry en Holly komt abrupt een einde wanneer hij sterft. Op hun huwelijksverjaardag ontvangt Holly 10 brieven van Gerry om haar te helpen bij het verwerken van haar verdriet.
«
»
22:55 Blind Gekocht NL
Lotte en Rob leerden elkaar kennen tijdens een reis in IJsland. Rob is snel daarna ingetrokken bij Lotte ťn haar huisgenoten in Den Bosch, maar nu zoeken ze iets voor hen samen.
«
»
00:20 Friends
Na haar gesprek met Mark beseft Rachel hoeveel ze eigenlijk wel van Ross houdt. De volgende morgen ontwaakt Ross en merkt dat Chloe naast hem in bed ligt.
«
»
00:50 Two and a Half Men
Wanneer de heren ontdekken dat Frankie met haar dochter op de vlucht is voor haar manipulatieve schoonouders wil Charlie zo snel mogelijk van haar af zien te komen.
«
»
01:20 Grey's Anatomy
April en Andrew behandelen een patiŽnt die een grote, niet-opereerbare harttumor heeft. Ondertussen raken Alex en Eliza het niet eens over de behandeling van een jonge patiŽnt.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op het eilandje Chappaquiddick wordt een feest gegeven voor alle medewerkers van Robert Kennedy's presidentiŽle campagne, waaronder Mary Jo. Ted en Mary Jo sluipen er tussenuit voor een roekeloze rit in het donker die eindigt in een tragedie.

'Chappaquiddick', om 21.30 uur op Canvas.

Dossiers