TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:25 Full House
De eerste schooldag breekt aan voor Stephanie, maar ze heeft allerminst zin om zich buiten de huismuren te begeven.
«
»
08:50 That '70s Show
Eric gaat op zoek naar een bijverdienste. Hij denkt eraan om te gaan werken in het hamburgerrestaurant van Jackies vader.
«
»
09:10 That '70s Show
Donna slaagt erin Eric te laten spijbelen. Ze trekken er een namiddag met de auto op uit. Ze vinden een vat bier op de weg en besluiten een fuif te organiseren.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:30 E.R. - Emergency Room
Hoewel het gisteren haar laatste werkdag was, maakt Jeanie Boulet haar opwachting op de spoedafdeling. Ze verzet zich tegen haar ontslag en dreigt de media in te lichten.
«
»
11:20 Geen uitzending
«
»
11:50 Grey's Anatomy
Meredith wordt aangevallen door een patiënt en het is Penny die haar gewond aantreft. Het personeel doet er alles aan om haar leven te redden.
«
»
12:40 Geen uitzending
«
»
13:10 Bull
Bull accepteert dat TAC een priester vertegenwoordigt die tijdens een rit met de kerkbus een dodelijke aanrijding zou hebben veroorzaakt.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 Bones
Twee tieners vinden tussen het afval van een taxidermist naast resten van dieren ook menselijke overblijfselen. Het team identificeert het slachtoffer als Phyllis Paul, een voormalig golfster.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 E.R. - Emergency Room
In het ziekenhuis wordt Bart binnengebracht, een blinde dakloze die aangereden werd door een wagen. Als Peter Benton hem aanraakt, slaakt Bart opeens een vreugdekreet en beweert te kunnen zien.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Het ziekenhuis probeert zo goed mogelijk om te gaan met Merediths trauma. Callie en Maggie voeren een riskante operatie uit op een 15-jarige patiënt van Alex.
«
»
17:45 Castle
Het nieuwe boek van Castle wordt aan de pers voorgesteld. Hij heeft zijn hoofdpersonage - de harde maar snuggere detective Nikki Heat - gebaseerd op Beckett.
«
»
18:40 Criminal Minds
Gideon en zijn team zijn een bommenlegger op het spoor die een rustige gemeenschap teistert. Gideon vermoedt dat het gaat om een volgeling van Aidan Bale.
«
»
19:30 Bones
Een vrouw ontdekt in het park het gefolterde lichaam van Margaret Kwan. Het team merkt al snel een verband op tussen de vermoorde Margaret en Booths voormalige legereenheid.
«
»
20:30 Chateau Meiland
Het leven van de familie Meiland staat op z'n kop nu de bruiloft voor de deur staat. Zo moeten Vivé en Claire nog in het wit gestoken worden, zodat ze er als echte prinsesjes uitzien.
«
»
21:20 Extreme Makeover Vlaanderen
James en zijn team gaan langs bij Inge en Noah uit Ieper.
«
»
22:30 De Slechtste Chauffeur
De kandidaten worden elke week, op een circuit, getest op hun (gebrek) aan rijvaardigheid en verkeerskennis. De jury bestaat uit Tom Coronel, Tim Coronel en Beau Luijten.
«
»
23:25 Bones
Een vrouw ontdekt in het park het gefolterde lichaam van Margaret Kwan. Het team merkt al snel een verband op tussen de vermoorde Margaret en Booths voormalige legereenheid.
«
»
00:25 Grey's Anatomy
Het ziekenhuis probeert zo goed mogelijk om te gaan met Merediths trauma. Callie en Maggie voeren een riskante operatie uit op een 15-jarige patiënt van Alex.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»
02:25 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers