TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De wereld op je bord
In Noorwegen staat er vaak vis op het menu. Chef Enis fileert en bereidt vandaag een 'visje' waarvan Hanne grote ogen trekt. Hij bereidt skrei op traditionele wijze, met viseitjes en vislever.
«
»
09:20 A la carte
Stijn is een hobbykok uit de Kempen en een grote fan van Johan Segers. Hij vraagt de chef om voor eens en voor altijd te verklappen wat het geheim is van die super krachtige en gelatineuze bruine fond.
«
»
09:40 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed maakt smakelijke scampi's en heerlijke desserts, volgens eigen recept.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 The Nanny
Fran komt erachter dat Pauly, de nieuwe man van Val, zijn zinnen op haar heeft gezet. Fran voelt zich hier ongemakkelijk bij en twijfelt of ze Val over de avances van Pauly moet vertellen. Ondertussen moet Maxwell op zoek naar een nieuwe rechterhand.
«
»
13:00 The Nanny
Op Valentijnsdag heeft Fran haar geloof in de liefde weer helemaal terug. Ze heeft niet alleen een afspraakje met Jeff, maar ze kan ook rekenen op de belangstelling van een anonieme aanbidder. Fran weet zeker dat Maxwell die anonieme aanbidder is.
«
»
13:25 Friends
Ross doet er alles aan om zijn geheim verborgen te houden voor Rachel. Monica, Phoebe, Chandler en Joey zitten vast in Monica's slaapkamer en kunnen de ruzie tussen Ross en Rachel helemaal volgen.
«
»
13:50 Friends
Een eenzame Ross gaat op bezoek bij Carol terwijl Rachel gaat skiën met Monica, Joey, Rachel en Chandler. Op weg naar het skioord krijgen ze echter autopech en moeten ze Ross bellen voor hulp.
«
»
14:15 Lekker Licht
Kookprogramma waarin chef Chiara van Emrik gezonde, snelle en creatieve gerechten met de kijker deelt.
«
»
14:25 Urban Barbecue
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij. Er zijn ook nog langoustines en patatjes.
«
»
14:50 Karola's Kitchen
Iedereen kent wel de drukte in de ochtend. Daarom zet Karolien twee voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en zelfs paprika, en ook ontbijtmuffins van appel. Het is perfect om vooraf voor te bereiden.
«
»
15:10 The Nanny
Fran hoort van een plastisch chirurg dat haar voeten nog fors in grootte zullen toenemen naarmate ze ouder wordt en ze maakt zich zorgen over de geplande reünie van voetmodellen. Haar vrees om te verouderen verandert al snel in een ware obsessie.
«
»
15:35 The Nanny
Elizabeth Taylor komt op bezoek en Fran is vastberaden haar idool op haar wenken te bedienen. Elizabeth vraagt haar een koerier te bellen om een parelmoeren halsketting op te laten halen, maar Fran besluit het juweel zelf af te leveren.
«
»
16:00 Friends
Phoebe is wanhopig als haar broer wil gaan trouwen met een vrouw die twee keer zo oud is. Monica werkt als serveerster en krijgt van een aanbidder een fooi die een klein vermogen waard is. Door een hypnosebandje gedraagt Chandler zich als een vrouw.
«
»
16:30 Friends
Rachel gaat voor het eerst uit sinds de breuk met Ross. Monica gaat uit met Pete, hoewel ze zich nog steeds niet tot hem aangetrokken voelt.
«
»
17:05 De Verhulstjes
Programma waarin het reilen en zeilen in villa Verhulst op de voet wordt gevolgd. Pater familias Gert Verhulst en de rest van de familie geven de kijker een unieke inkijk in hun leven.
«
»
18:10 Huizenjagers
In deze aflevering gaan de kandidaten opzoek naar een nieuw huis in de regio Westhoek.
«
»
19:05 Blind gekocht
In Londerzeel wordt de teleurstelling na de eerste bezichtiging van hun nieuwe huis verwerkt door Kim en Cédric. Interieur-architect Bart heeft er alle vertrouwen in. De plannen liggen er, nu is het moment daar dat alle puzzelstukken goed vallen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Er wordt gekeken naar een tas van Louis Vuitton, een werk van Panamarenko dat aangeboden wordt door Margriet Hermans, een werk van Hugo Claus en servies en bestek van de voormalige luchtvaartmaatschappij Sabena.
«
»
21:15 Huizenjagers
In deze aflevering gaan de kandidaten opzoek naar een nieuw huis in de regio Westhoek.
«
»
22:15 Viva la Feta
In de eerste aflevering ontvangen Otto-Jan en Jani stand-upcomedian Serine Ayari. Twee dagen lang halen ze alles uit de kast om haar een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
«
»
23:25 Stukken van mensen
Er wordt gekeken naar een tas van Louis Vuitton, een werk van Panamarenko dat aangeboden wordt door Margriet Hermans, een werk van Hugo Claus en servies en bestek van de voormalige luchtvaartmaatschappij Sabena.
«
»
00:35 Huizenjagers
In deze aflevering gaan de kandidaten opzoek naar een nieuw huis in de regio Westhoek.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers