TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Zomerkeuken
Chef Jeroen de Pauw zwiert kreeftenstaart op de grill, om er een hotdog 2.0 van te maken. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero natuurlijk. Inclusief hapje en drankje.
«
»
09:25 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt heerlijke klassieke garnaalkroketten.
«
»
09:55 The Art of Making Cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters maakt drie verschillende cocktails en/of longdrinks klaar. Vandaag schotelt hij de kijker de cocktails Blue Paradise, French 75 en Seventh Heaven voor.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Nanny
Fran betrapt Maggie met een sigaret in de hand. Ze is er echter van overtuigd in staat te zijn de tiener te doen stoppen met roken zonder de vader iets te laten weten. Haar plan valt volledig in het water, waardoor ze de volle lading krijgt.
«
»
12:55 The Nanny
Fran vindt dat de Sheffields veel te voorspelbaar geworden zijn en wil wat leven in de brouwerij te brengen. Wanneer ze merkt dat haar huisgenoten haar zin voor verandering niet delen, vraagt ze haar ouders hoe ze de dagelijkse sleur kan doorbreken.
«
»
13:20 Friends
Phoeb wordt weer herenigd met haar voormalige zangpartner Leslie, wiens carrière in het slop zit. Chandler datet een vrouw met een kunstbeen.
«
»
13:45 Friends
Ross zoekt troost op een feestje in een bar na een heftige ruzie met Rachel te hebben gehad. Phoebe heeft moeite met de communicatie met haar nieuwe vriend.
«
»
14:10 De wereld op je bord
In Noorwegen staat er vaak vis op het menu. Chef Enis fileert en bereidt vandaag een 'visje' waarvan Hanne grote ogen trekt. Hij bereidt skrei op traditionele wijze, met viseitjes en vislever.
«
»
14:30 A la carte
Stijn is een hobbykok uit de Kempen en een grote fan van Johan Segers. Hij vraagt de chef om voor eens en voor altijd te verklappen wat het geheim is van die super krachtige en gelatineuze bruine fond.
«
»
14:55 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed maakt smakelijke scampi's en heerlijke desserts, volgens eigen recept.
«
»
15:20 The Nanny
Fran komt erachter dat Pauly, de nieuwe man van Val, zijn zinnen op haar heeft gezet. Fran voelt zich hier ongemakkelijk bij en twijfelt of ze Val over de avances van Pauly moet vertellen. Ondertussen moet Maxwell op zoek naar een nieuwe rechterhand.
«
»
15:45 The Nanny
Op Valentijnsdag heeft Fran haar geloof in de liefde weer helemaal terug. Ze heeft niet alleen een afspraakje met Jeff, maar ze kan ook rekenen op de belangstelling van een anonieme aanbidder. Fran weet zeker dat Maxwell die anonieme aanbidder is.
«
»
16:10 Friends
Ross doet er alles aan om zijn geheim verborgen te houden voor Rachel. Monica, Phoebe, Chandler en Joey zitten vast in Monica's slaapkamer en kunnen de ruzie tussen Ross en Rachel helemaal volgen.
«
»
16:40 Friends
Een eenzame Ross gaat op bezoek bij Carol terwijl Rachel gaat skiën met Monica, Joey, Rachel en Chandler. Op weg naar het skioord krijgen ze echter autopech en moeten ze Ross bellen voor hulp.
«
»
17:15 Bureau Dupin: De nieuwjaarsmoord
Een onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord, waarbij Marja Nijholt op 1 januari 2013 om het leven kwam.
«
»
18:05 Huizenjagers
Saar en Alex zijn razend benieuwd of de makelaars een nieuwe woning zullen vinden die bij hen past. Het is belangrijk dat de woning een afgesloten tuin heeft voor de hondjes, helemaal afgewerkt is én in een groene omgeving staat.
«
»
19:05 Blind gekocht
Roxane en Anton zien hun afgewerkte Villa Kakelbont voor het eerst, Bart en Béa zijn net zo zenuwachtig als het koppel. Kim en Cedric zijn al een tijdje op zoek naar hun droomwoning in Londerzeel.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Eigen werk van Bent Van Looy, een gigantische discobal, een lachspiegel en werk van Floris Jespers.
«
»
21:15 Huizenjagers
In deze aflevering gaan de kandidaten opzoek naar een nieuw huis in de regio Westhoek.
«
»
22:05 De Verhulstjes
Programma waarin het reilen en zeilen in villa Verhulst op de voet wordt gevolgd. Pater familias Gert Verhulst en de rest van de familie geven de kijker een unieke inkijk in hun leven.
«
»
23:10 Stukken van mensen
Eigen werk van Bent Van Looy, een gigantische discobal, een lachspiegel en werk van Floris Jespers.
«
»
00:15 Huizenjagers
In deze aflevering gaan de kandidaten opzoek naar een nieuw huis in de regio Westhoek.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers