TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:20 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
07:50 Roger van Damme desserts
Vandaag: dé chocoladecake. Roger gebruikt goeie boter als centraal ingrediënt en legt in detail uit hoe je een heerlijk cakebeslag maakt.
«
»
08:05 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
08:30 De redders
Noah moet een verrassende mededeling doen, maar durft niet. Een moeder die haar kind kwijt is, zorgt voor heel wat verwarring bij Elisabeth en June.
«
»
10:55 Chateau Meiland
Feest bij de familie Meiland: kleine Claire is jarig. En als echte driejarige zit ze midden in de peuterpuberteit, dus niets is leuk en alles is 'nee'.
«
»
14:50 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag heeft Johan Segers een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus.
«
»
15:20 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme staat vandaag opnieuw in zijn bakkersmolen in Essen. Hij maakt deze keer een deeg waarvan je beter niet eet, maar dat wel ongelooflijk leuk is om te bakken: het zoutdeeg.
«
»
15:40 Op de rooster
In deze aflevering bereidt Johan Segers samen met Tom Waes oa kalfsniertjes, kalfslever, kalfshersenen, kalfsmergpijpjes en kalfsonglet.
«
»
16:10 Zo man zo vrouw
De stijl van Alexandra gaat van lang en saai tot ubersexy en van camouflageshorts voor tieners tot jassen zonder kraag bij haar partner Michaël.
«
»
17:05 Huizenjagers Buitenland
Tommy, Tatyana en Nikki gaan in het noorden van Kreta op zoek naar het droomhuis van Carina en haar man. Zij willen vertrekken uit Moerbeke-Waas en op Griekse bodem een bed & breakfast openen.
«
»
18:05 De redders
June vindt dat Stefanie, de vriendin van Elisabeth, verdacht doet. Robin gaat wel heel ver om een training met Daan te ontlopen. Een groepje skater zorgt voor problemen op de dijk.
«
»
18:40 Chateau Meiland
De familie Meiland kan het toch niet laten: de weilanden rond de boerderij moeten toch een park worden. Maar dan zonder beesten! Martien moet er niet aan denken dat zijn rust wordt verstoord.
«
»
19:35 Huizenjagers Buitenland
Lies en Rik uit Koekelare gaan al acht jaar naar Kreta en ze voelen er zich helemaal thuis. Ze zoeken er nu een vakantiehuisje met zicht op de Griekse Rivièra.
«
»
20:30 James De Musical
Dit is het muzikale verhaal van de kleine Jani die opgroeide in Waterschei, een typische cité bij de Genkse koolmijnen.
«
»
21:40 New York: The City That Never Sleeps
World's Richest City
«
»
22:40 Zo man zo vrouw
Vlaanderens favoriete stylist neemt opnieuw tien koppels onder handen. Voor zijn jubileumeditie zal Jani ook enkele bekende duo's restylen.
«
»
23:30 Huizenjagers Buitenland
Lies en Rik uit Koekelare gaan al acht jaar naar Kreta en ze voelen er zich helemaal thuis. Ze zoeken er nu een vakantiehuisje met zicht op de Griekse Rivièra.
«
»
00:25 De redders
June vindt dat Stefanie, de vriendin van Elisabeth, verdacht doet. Robin gaat wel heel ver om een training met Daan te ontlopen. Een groepje skater zorgt voor problemen op de dijk.
«
»
01:00 De brandweer NL
De centralist van de meldkamer krijgt een noodoproep die hem aangrijpt. Een angstig kind belt 112 omdat het huis in brand staat en zij samen met twee anderen op de eerste verdieping vastzit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers