TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
08:25 Fingerfood
Niets is plezanter dan lekkere hapjes eten met je handen. Nicolas Nuyens geeft jou met plezier enkele overheerlijke recepten.
«
»
08:45 Peppe's pasta
Caramelle met pompoen en amarettokoekjes
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Chateau Meiland
Eindelijk gaat het echt gebeuren: de verhuizing. De vrachtwagen is in aantocht, maar past hij wel op de oprijlaan? De trailer is gigantisch, maar toch niet berekend op de verzamelwoede van de familie.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Lekker lang leven
Chef en ditist Michal Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
15:50 Tot op de graat
Johan Segers zet ook vandaag een minder populaire Noordzeevis in de schijnwerpers: de bot. Deze vis leeft in grote hoeveelheden in onze Noordzee, maar is minder bekend bij de consument.
«
»
16:10 Beach Barbecue
Zon, zee, strand... de perfecte combinatie voor een zomerse Beach Barbecue! (Wind)surfen, kiten, klimmen, zwemmen, of zelfs gewoon lekker zonnebaden.
«
»
16:35 Zo man zo vrouw
Jani neemt schlagerzanger Christoff en zijn zus Lindsay onder handen. Hoewel broer en zus prima gekleed door het leven gaan, vinden ze van zichzelf dat ze zijn vastgeroest in hun oude kledinggewoontes
«
»
17:25 Huizenjagers Buitenland
Makelaars Giuliano, Nathanja en Vera gaan vandaag op zoek naar een vakantieverblijf voor Axel en Steven aan de Toscaanse kust. Hun zoektocht naar een betaalbaar appartement duurt al 2 jaar.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Ook nu het chateau verkocht wordt, blijft Martien zijn eigen smaak trouw. En niet alleen het kasteel in Frankrijk moet mooi gestyled zijn, ook de boerderij in Hengelo moet typisch Meiland worden.
«
»
19:45 Huizenjagers Buitenland
Makelaars Giuliano, Nathanja en Vera gaan vandaag op zoek naar een B&B voor An en Jos in het wondermooie Toscane. Van kinds af aan droomden ze al van een plekje in Itali.
«
»
20:35 Topmakelaars
'Blind gekocht'-makelaar Ba en enkele van haar collega's laten in hun kaarten kijken. Wat drijft hen om zich elke dag vol passie op de snel veranderende huizenmarkt te storten?
«
»
21:40 De Verhulstjes
Viktor, die zich al wat sneller verveelt dan de rest van de familie, besluit een vlag op te hangen in hun adelaarsnest en hoopt zo gespot te worden door de toeristenboot.
«
»
22:40 Zo man zo vrouw
Jani neemt Sunny (56) en Stefan (52) onder handen. Terwijl kleding voor Sunny niet opvallend genoeg kan zijn, gaat Stefan helemaal op in een wereld van beige.
«
»
23:25 Huizenjagers Buitenland
Makelaars Giuliano, Nathanja en Vera gaan vandaag op zoek naar een B&B voor An en Jos in het wondermooie Toscane. Van kinds af aan droomden ze al van een plekje in Itali.
«
»
01:00 Spitting Image
Al spottend worden de meer dan 100 karikaturale figuren die momenteel de actualiteit domineren stevig op de korrel genomen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers