TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Peppe's Toscane
Peppe trekt naar Toscane om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
07:15 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
07:35 Op de rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven. Samen met Annelien Coorevits bereidt hij côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
08:00 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 A la carte
Sommige gerechten lijken op het eerste gezicht heel gemakkelijk om te maken, maar als je ze op de perfecte manier wil serveren, zijn ze toch niet zo simpel als vaak gedacht.
«
»
15:35 DIY (Do It Yourself)
Limonade, bolognaisesaus, chutney en geconfijte citroenen.
«
»
16:05 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag wil chef Johan Segers een pure en lekkere rundertartaar maken en daarvoor heeft hij lekker, maar vooral heel vers vlees nodig.
«
»
16:25 Dogs Behaving Badly
Hondenfluisteraar Graeme Hall wordt gevolgd terwijl hij oplossingen zoekt voor honden met aanhoudende gedragsproblemen.
«
»
17:30 De Cooke & Verhulst Show
James Cooke en Gert Verhulst ontvangen de bekendste koppen van het land, de crème de la crème van de muziekwereld, de meest gepassioneerde acteurs en actrices maar ook nieuwe frisse verschijningen.
«
»
18:45 Komen eten
Willem (62) is een vrolijke Nederlander die zijn tenten sinds vijf jaar in Meerle bij Hoogstraten heeft opgeslagen. Hij is het prototype van de handige Harry.
«
»
19:35 Huizenjagers
Kristien is moeder van de identieke tweeling Michelle en Axelle. Ze willen graag naar de kunstacademie in Mechelen en daarom zoekt het gezelschap een woonst waarvan ze met de fiets naar school kunnen.
«
»
20:35 Harry Potter and the Order of the Phoenix
Harry keert terug naar Zweinstein voor zijn vijfde jaar. Hij merkt al snel dat een groot deel van de tovenaars denkt dat zijn verhaal over zijn ontmoeting met de Heer van het Duister een verzinsel is.
«
»
23:15 Ja, Chef!
Na de drukke zomer bereiden de koks zich voor op het najaar. Lode heeft zijn restaurant weer naar binnen verhuisd en draait op volle toeren. Pajtim wil scoren en reist naar Frankrijk.
«
»
00:15 Spitting Image
Al spottend worden de meer dan 100 karikaturale figuren die momenteel de actualiteit domineren stevig op de korrel genomen.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers