TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Beach Barbecue
Zon, zee, strand... de perfecte combinatie voor een zomerse Beach Barbecue! (Wind)surfen, kiten, klimmen, zwemmen, of zelfs gewoon lekker zonnebaden.
«
»
07:20 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
07:40 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Pitabroodjes zijn hip en dat heeft ook Johan Segers goed begrepen. Op zijn menu van vandaag staat een originele variant op de traditionele pita, die oorspronkelijk met lamsvlees wordt opgevuld.
«
»
08:00 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 NCIS
Het lichaam van een man wordt gevonden in een kelder. Het brengt Gibbs terug naar zijn eerste dagen bij NCIS en zijn ontmoeting met Ducky.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme weet als geen ander te toveren met smaken en kleuren. Ook in zijn bakprogramma! Vandaag steekt hij een clafoutis van peren in de oven, dat is een taart waarin je de peren ziet zwemmen.
«
»
15:35 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
In deze aflevering beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
15:55 Smossen mag
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) maken samen met chef Roger van Damme chips van vergeten groenten, een lekker dipsausje en popcorn.
«
»
16:25 Tweedehands deluxe
James Constantinou richt zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve producten aan hem probeert te slijten.
«
»
17:30 Bake Off Vlaanderen
Het thema van de week is 'illusies'. De technische proef is een kaartenhuisje van achttien identieke koeken, aan elkaar gezet met karamel.
«
»
18:40 Komen eten
De 21-jarige Jonas uit Itterbeek werkt in de winkel van zijn ouders, een speciaalzaak in porselein, glaswerk en andere horecabenodigdheden.
«
»
19:35 Huizenjagers
Makelaars Peter, Jeroen en Maïté gaan in de Ardennen op zoek naar droomwoningen voor enkele kandidaat-kopers.
«
»
20:30 Don't Worry, Be Happy Special
Deze levenskunstenaars hebben weinig materiële welvaart en voelen zich toch de koning te rijk. Het leven is mooi als je het maar wilt zien. Maar hoe doe je dat juist op de rand van de armoede?
«
»
21:25 Op een ander
Het is tijd voor de eerste mannenwissel. Renato gaat vier dagen verblijven in het gezin van Luc. Renato voedt zijn kinderen streng op. Luc daarentegen is een toegeeflijke huisvader.
«
»
22:30 Politie Dienst Infra
De politiemensen van de Dienst Infra vertellen over hun ervaringen en hun opleiding en training.
«
»
23:25 Expeditie Robinson (BEL/NL)
Tijdens de krachtproef op het water moeten de kandidaten kleur bekennen. En dat is belangrijk want er staat dit keer veel op het spel. De winnaar wacht een hele mooie verrassing van het thuisfront.
«
»
00:45 Huizenjagers
Makelaars Peter, Jeroen en Maïté gaan in de Ardennen op zoek naar droomwoningen voor enkele kandidaat-kopers.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers