
TVgids - njam!
Andere zender »
| 12:10 | Het feestmenu van .. | 
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Roger van Damme zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
			«
			»
			
			
			
		| 13:10 | Toasted! | 
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Wild Thing, The Fresh Start en Boost your Bread.
			«
			»
			
			
			
		| 13:40 | Snel, Makkelijk & Lekker | 
Vanja van der Leeden zet vandaag haar wereldkeuken op het weekmenu. Ze maakt tahu telor klaar, een typisch Indonesische tofu-omelet met ketjap-notensaus. En dat doet ze uiteraard volgens de regels van de kunst: Snel, Makkelijk & Lekker.
			«
			»
			
			
			
		| 14:10 | Uit de Schelp | 
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
			«
			»
			
			
			
		| 14:30 | Comfort Food | 
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
			«
			»
			
			
			
		| 14:50 | Ainsley Eats The Streets | 
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
			«
			»
			
			
			
		| 15:45 | Winterse Kost | 
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
			«
			»
			
			
			
		| 16:35 | Het Perfecte Feestmenu | 
Piet Huysentruyt verwent ons vandaag met een topdriegangenmenu dat start met een smaakvolle tartaar van forel. Als hoofdgerecht bereidt Piet een heerlijke stoverij van varkenswagentjes en gerookte paling. Hij sluit af met een tarte tatin van vijg.
			«
			»
			
			
			
		| 17:10 | It's Aperotime - a taste of history | 
Bartender Naushad katapulteert ons terug naar begin negentiende eeuw, toen de individuele cocktail werd geboren. Daarom gaat hij aan de slag met drie wereldklassiekers uit die periode: de Rum Cobbler, de Knickerbocker en de Remsen Cooler.
			«
			»
			
			
			
		| 17:30 | Winterse Kost | 
Vandaag duikt Bart in de vergeten Vlaamse klassiekers. Zijn Winterse Kost is paling Napolitaine met smeuïge puree. Lekker gemakkelijk en pure nostalgie. Smakelijk!
			«
			»
			
			
			
		| 17:45 | Wild van Wild | 
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar hert.
			«
			»
			
			
			
		| 18:15 | Guten Appetit | 
Vandaag staat nieuwsicoon Dany Verstraeten centraal. Van een initiatie curling en een luxe apero-wandeling tot zijn liefde voor de ltaliaanse keuken.
			«
			»
			
			
			
		| 19:20 | Chris Cooks Cymru | 
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
			«
			»
			
			
			
		| 19:55 | Panklaar | 
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in een mum van tijd en met maar één enkele pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer bereidt hij een Schotse luxesoep met kip, kreeft en sint-jakobsschelp.
			«
			»
			
			
			
		| 20:15 | Feest van Eigen Bodem | 
Bart Desmidt begint met drie heerlijke hapjes met lokale kazen: een koekje van Oud Brugge met worteldip, peer met Pas de Bleu en een omelet met Passendale en groene kruiden. Daarna bereidt hij een sappige varkenskroon met bloemkool en mouseline.
			«
			»
			
			
			
		| 20:40 | Winterse Kost | 
Vandaag duikt Bart in de vergeten Vlaamse klassiekers. Zijn Winterse Kost is paling Napolitaine met smeuïge puree. Lekker gemakkelijk en pure nostalgie. Smakelijk!
			«
			»
			
			
			
		| 20:55 | Wild van Wild | 
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar fazant.
			«
			»
			
			
			
		| 21:25 | Indian Summer | 
Tom en Dominque verwelkomen de Vlaamse Hollywood: Acteurs Rik Verheye en Geert Van Rampelberg en regisseurs Gilles Coulier, Wannes Destoop en Wouter Bouvijn proeven van hun tequilasoep, ceviche met langoustines en kip in bananenblad.
			«
			»
			
			
			
		| 22:05 | Foodies & The City | 
Lynn Tess en Maud ontdekken vanop de Vespa de parel van Haspengouw. Het mooie Sint-Truiden dat genesteld ligt tussen de fruitteelt en Aprilse bloemsems. Ze proeven er vers appelsap en een lokaal bier.
			«
			»
			
			
			
		| 23:00 | Winterse Kost | 
Vandaag duikt Bart in de vergeten Vlaamse klassiekers. Zijn Winterse Kost is paling Napolitaine met smeuïge puree. Lekker gemakkelijk en pure nostalgie. Smakelijk!
			«
			»
			
			
			
		| 23:15 | Ainsley Eats The Streets | 
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
			«
			»
			
			
			
		| 00:10 | Peppe's Toscane | 
Peppe trekt naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze. Daar vindt hij de beste pecorinokaas (schapenkaas) van de regio. Het brein achter de pecorino luistert naar de naam Toni Ballarin.
			«
			»
			
			
			
		| 00:30 | Hidden Gems | 
Tante Tid en haar drie zussen koken kleverige bamboerijst op een traditionele manier. Ondanks de modernisering blijft tante Tid vastberaden. Voor haar gaat het niet alleen om geld verdienen, maar is het ook een band met haar wortels.
			«
			»
			
			
			
		























 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						