
TVgids - njam!
Andere zender »
| 03:25 | Sarah's Sweet Table |
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
| 03:45 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol. Maar ook het zoete taco-ontbijt en aperitief van rillettes met gincocktail vallen enorm in de smaak bij de boys.
«
»
| 04:25 | Winterse Kost |
De Winterse Kost van Bart is vandaag ook stevige studentenkost. Hij serveert croque boemboem: een smeuïge croque monsieur overgoten met heel veel bolognesesaus.
«
»
| 04:35 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen. Denk maar aan de pensen van Vangramberen en de pikante saus van Hilko. De perfecte ingrediënten voor streetfood. En: nog lekkerder met bier uit Bierbeek.
«
»
| 05:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
| 05:25 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke waterzooi.
«
»
| 06:00 | Winterse Kost |
Voor zijn Winterse Kost kleurt Jelle vandaag buiten de lijntjes en gooit twee Vlaamse klassiekers door elkaar. Het resultaat? Varkenswangen in een roomsausje met gestoofde rode kool en krokante patatjes. Smakelijk!
«
»
| 06:10 | Het Weekmenu |
Jan Tournier bereidt gevulde tomaat met stro-aardappelen, videe met puree, een broodje kip curry met groentjes en macaroni met gehaktballen.
«
»
| 06:50 | A la carte |
Alain en zijn dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een iets andere vulling. Ze houden ervan om samen in de keuken te staan en willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
| 07:10 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
| 08:00 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
| 08:50 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt een vegetarische ovenschotel met pastinaak.
«
»
| 09:05 | Indian Summer |
Tom en Dominque verwelkomen de Vlaamse Hollywood: Acteurs Rik Verheye en Geert Van Rampelberg en regisseurs Gilles Coulier, Wannes Destoop en Wouter Bouvijn proeven van hun tequilasoep, ceviche met langoustines en kip in bananenblad.
«
»
| 09:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw roept elke weekdag uit tot 'vrijdag visdag'. Hij vult zijn open ravioli met pulled rog en een friszuur botersausje. Ongezien snel, makkelijk en lekker op tafel gezet.
«
»
| 10:15 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
| 11:05 | Sarah's Sweet Table |
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
| 11:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
| 12:05 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
| 12:55 | Peppe's Toscane |
Peppe gaat langs op een van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen in Toscane.
«
»
| 13:20 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
| 14:10 | Lekker Lang Leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. Zeker als je er ook nog groenten in verbergt. Maar voor we een stukje taart krijgen, maakt hij eerst nog een Indisch stoofpotje klaar: Dahl met boerenkool.
«
»
| 14:40 | Chris Cooks Cymru |
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
«
»
| 15:15 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes. Die vult, is voedzaam en vooral: verrassend lekker. Ze sluit af met een teriyaki notenmix en een frisse mocktail.
«
»
| 15:50 | Hidden Gems |
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
| 16:40 | Tot op het Bot: Het Rund |
Johan Segers maakt één van de duurste stukjes van het rund klaar: de filet pure of ossenhaas. De chef kiest voor een bekende bereiding van dit edele stuk: filet pure au poivre, heerlijk in een jasje van geplette peperbolletjes en pittige pepersaus.
«
»
| 17:10 | De Dagschotel |
Chef Jan Buytaert maakt een wilde schotel klaar. Hij bereidt fazant in een braadpan en serveert er bospaddenstoelen en een knolselderijpuree naast.
«
»
| 17:30 | Winterse Kost |
Vandaag brengt Bart als Winterse Kost een klassieker uit de Franse keuken. Hij maakt flognarde aux pommes, een hartige appeltaart met bloedworst en een witloofslaatje ernaast.
«
»
| 17:45 | Guten Appetit |
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
| 18:50 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
| 19:10 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
| 19:35 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»
| 20:05 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
| 20:40 | Winterse Kost |
Vandaag brengt Bart als Winterse Kost een klassieker uit de Franse keuken. Hij maakt flognarde aux pommes, een hartige appeltaart met bloedworst en een witloofslaatje ernaast.
«
»
| 20:55 | Guten Appetit |
Vandaag staat nieuwsicoon Dany Verstraeten centraal. Van een initiatie curling en een luxe apero-wandeling tot zijn liefde voor de ltaliaanse keuken.
«
»
| 22:00 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»
| 22:35 | Toasted on wheels! |
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS. En het toeval wil dat dé culinaire godfather van Antwerpen, Johan Segers, met de fiets passeert aan Het Eilandje en kan komen proeven.
«
»
| 23:00 | Winterse Kost |
Vandaag brengt Bart als Winterse Kost een klassieker uit de Franse keuken. Hij maakt flognarde aux pommes, een hartige appeltaart met bloedworst en een witloofslaatje ernaast.
«
»
| 23:15 | Guten Appetit |
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
| 00:15 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Wild Thing, The Fresh Start en Boost your Bread.
«
»
| 00:45 | Indian Summer |
Tom en Dominque verwelkomen de Vlaamse Hollywood: Acteurs Rik Verheye en Geert Van Rampelberg en regisseurs Gilles Coulier, Wannes Destoop en Wouter Bouvijn proeven van hun tequilasoep, ceviche met langoustines en kip in bananenblad.
«
»























