
TVgids - njam!
Andere zender »
| 00:50 | Winterse Kost |
Winterse Kost is pure comfort food voor Jelle. Vandaag springt hij op de trend van de smashed burgers, maar hij maakt er een echte winterburger van met smeuïge kaas, gekarameliseerde ui, veenbessensausje en krokante chips. Smakelijk!
«
»
| 01:05 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het derde en vierde arrondissement van Parijs, waar hij culinaire legendes uit de stad ontmoet. Ook bezoekt hij Marche des Enfants Rouges, de oudste overdekte markt van Parijs.
«
»
| 01:35 | Peppe's Pizza |
Het zijn de beste kokkinnen ter wereld: grootmoeders, of zoals chef Peppe het zou zeggen: onze nonne. Hij legt de lieve dames graag in de watten en bakt dan ook speciaal voor hen een pizza nonna, met champignons, worstjes en een rauw ei er bovenop.
«
»
| 01:45 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
| 02:05 | Winterse Kost |
Winterse Kost is pure comfort food voor Jelle. Vandaag springt hij op de trend van de smashed burgers, maar hij maakt er een echte winterburger van met smeuïge kaas, gekarameliseerde ui, veenbessensausje en krokante chips. Smakelijk!
«
»
| 02:15 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
| 02:45 | Chris Cooks Cymru |
In het pittoreske Conwy ontdekt Chris de lokale delicatesse: Conwy-mosselen. Hij bereidt ze op spectaculaire Franse wijze met vuur en lava bread. Bij restaurant The Jackdaw proeft hij verfijnde gerechten met wilde zeegroenten.
«
»
| 03:15 | Indian Summer |
De bandleden van Goose schuiven aan voor een American style barbecue met jalapeño pickle bags, krab New Orleans style, USA-style BBQ en pulled pork. En Dominique daagt hen ook nog uit voor een rondje lassowerpen.
«
»
| 03:55 | Winterse Kost |
Winterse Kost is pure comfort food voor Jelle. Vandaag springt hij op de trend van de smashed burgers, maar hij maakt er een echte winterburger van met smeuïge kaas, gekarameliseerde ui, veenbessensausje en krokante chips. Smakelijk!
«
»
| 04:05 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme laat zien hoe je zelf een lekker versgebakken stokbrood kan maken. Vervolgens snijdt hij snijdt ze open, belegt ie ze met ham, kaas en groenten, totdat het broodje bijna niet meer dicht kan.
«
»
| 04:20 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
| 05:05 | Chris Cooks Cymru |
In het pittoreske Conwy ontdekt Chris de lokale delicatesse: Conwy-mosselen. Hij bereidt ze op spectaculaire Franse wijze met vuur en lava bread. Bij restaurant The Jackdaw proeft hij verfijnde gerechten met wilde zeegroenten.
«
»
| 05:35 | Winterse Kost |
Winterse Kost is pure comfort food voor Jelle. Vandaag springt hij op de trend van de smashed burgers, maar hij maakt er een echte winterburger van met smeuïge kaas, gekarameliseerde ui, veenbessensausje en krokante chips. Smakelijk!
«
»
| 05:45 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het derde en vierde arrondissement van Parijs, waar hij culinaire legendes uit de stad ontmoet. Ook bezoekt hij Marche des Enfants Rouges, de oudste overdekte markt van Parijs.
«
»
| 06:10 | Peppe's Pizza |
Het zijn de beste kokkinnen ter wereld: grootmoeders, of zoals chef Peppe het zou zeggen: onze nonne. Hij legt de lieve dames graag in de watten en bakt dan ook speciaal voor hen een pizza nonna, met champignons, worstjes en een rauw ei er bovenop.
«
»
| 06:20 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt de keuken met chef Dave de Belder. De chef bereidt samen met Gert een kleurrijke risotto met rode bietensap en mierikswortel. Afgewerkt met stukjes rode biet en gerookte forel is dit een topgerecht.
«
»
| 06:55 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
| 07:15 | Het Weekmenu |
Piet Huysentruyt bereidt kalfslende met grootmoeders groentjes, pasta met gerookte zalm, 'mac and cheese' met gehaktballetjes en een vegetarisch slaatje met geitenkaas.
«
»
| 08:00 | Ellemieke's KIDchen |
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten. Er is gelukkig ook nog tijd genoeg om een lekkere granita van aardbei te maken.
«
»
| 08:15 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één. Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
| 08:40 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
| 09:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman bewijst vandaag dat veggie Snel, Makkelijk & Lekker vullend kan zijn. Zijn broodje met Cambozolakaas gaat onder de grill en topt hij af met een salsa van geroosterde druiven. Krokant en smeuïg tegelijk.
«
»
| 09:35 | De Eregast |
Peppe heeft de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman. De mannen verwennen de Zeeuwse sterrenchef met traditionele, Indische tandoori, verse tagliatelle met Siciliaanse gamba's én een herfst Eton Mess als dessert.
«
»
| 10:20 | Winterse Kost |
Winterse Kost, dat is op en top comfort food voor Jelle. Hij maakt vandaag een smashed winterburger met chips klaar, gevulde cannelloni in kaassaus, varkenswangen in roomsaus en als laatste udon noedels met steak, wokgroenten en een eitje.
«
»
| 11:10 | Bal National |
Balletjes in seldersaus en dragonballetjes met dragon-geuzesaus.
«
»
| 11:45 | Indian Summer |
De bandleden van Goose schuiven aan voor een American style barbecue met jalapeño pickle bags, krab New Orleans style, USA-style BBQ en pulled pork. En Dominique daagt hen ook nog uit voor een rondje lassowerpen.
«
»
| 12:25 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc en pasta zijn goede doordeweekse vrienden. Mag het al eens specialer zijn? Dan is deze pasta een echte voltreffer. Het bord ziet er niet exclusief uit, maar de smaak van venkel en vodka zijn het des te meer.
«
»
| 12:40 | Winterse Kost |
Winterse Kost, dat is op en top comfort food voor Jelle. Hij maakt vandaag een smashed winterburger met chips klaar, gevulde cannelloni in kaassaus, varkenswangen in roomsaus en als laatste udon noedels met steak, wokgroenten en een eitje.
«
»
| 13:25 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag heeft Jelle Beeckman zin in een snel, makkelijk en lekker vleesgerecht. Hij maakt spaghetti met malse kip in tandoorisaus klaar. Een aanrader voor op je weekmenu.
«
»
| 13:55 | De Dagschotel |
Njam!-chef Peter Goossens maakt een heerlijk gehaktbrood met warme krieken, naar eigen recept.
«
»
| 14:10 | Winterse Kost |
Winterse Kost, dat is op en top comfort food voor Jelle. Hij maakt vandaag een smashed winterburger met chips klaar, gevulde cannelloni in kaassaus, varkenswangen in roomsaus en als laatste udon noedels met steak, wokgroenten en een eitje.
«
»
| 14:55 | Loïc: Zot van Koken |
De klassieke cheesecake uit New York wordt 'verbelgischt'. Het wordt de Moorsel cheescake. Loïc vervangt de koekjesbodem door speculoosjes en maakt er een heerlijke aardbeiencaramel bij.
«
»
| 15:15 | Soep! |
Dit maal op het menu: een Oestersoep met groene asperges en Borsjt.
«
»
| 15:30 | Streetfood |
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
| 16:15 | Chris Cooks Cymru |
In het pittoreske Conwy ontdekt Chris de lokale delicatesse: Conwy-mosselen. Hij bereidt ze op spectaculaire Franse wijze met vuur en lava bread. Bij restaurant The Jackdaw proeft hij verfijnde gerechten met wilde zeegroenten.
«
»
| 16:45 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
| 17:30 | Winterse Kost |
Vandaag is de Winterse Kost van Jelle een ovenschotel die warmte en gezelligheid uitstraalt: gevulde cannelloni overgoten met kaassaus, en als extra topping champignons en pesto. Smakelijk!
«
»
| 17:45 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de IJsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt. Ze vormen de perfecte ingrediënten voor een BBQ.
«
»
| 18:15 | Karola's Kitchen |
Vandaag reist Karolien naar Azië door middel van haar heerlijke gerechten. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van zelfgemaakte currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep doet én wordt als aperitief serveert.
«
»
| 18:40 | Indian Summer |
De bandleden van Goose schuiven aan voor een American style barbecue met jalapeño pickle bags, krab New Orleans style, USA-style BBQ en pulled pork. En Dominique daagt hen ook nog uit voor een rondje lassowerpen.
«
»
| 19:20 | Meesterlijke Klassiekers |
Chef-kok Peter Goossens bereidt in zijn restaurant een Franse klassieker: duif clamart.
«
»
| 19:55 | De Dagschotel |
Jan Buytaert maakt een gerecht met varkensvlees, geserveerd met witloof en croutons.
«
»
| 20:05 | Peppe e Carluccio |
Peppe Giacomazza maakt kennis met de peetvader van de italiaanse keuken, Antonio Carluccio.
«
»
| 20:40 | Winterse Kost |
Vandaag is de Winterse Kost van Jelle een ovenschotel die warmte en gezelligheid uitstraalt: gevulde cannelloni overgoten met kaassaus, en als extra topping champignons en pesto. Smakelijk!
«
»
| 20:55 | Foodies & The City |
Foodies Lynn, Tess en Maud stranden in het centrum van West-Vlaanderen, in Roeselare. Ze ontdekken er de lokale likeur én de lokale natuur op een prachtige plukboerderij. De meiden maken ook hun eigen houten tapasplanken.
«
»
| 21:35 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
| 22:00 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
| 22:20 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
| 23:00 | Winterse Kost |
Vandaag is de Winterse Kost van Jelle een ovenschotel die warmte en gezelligheid uitstraalt: gevulde cannelloni overgoten met kaassaus, en als extra topping champignons en pesto. Smakelijk!
«
»
| 23:15 | De Smaaktoerist |
Onze garnaalkroket verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
| 23:50 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
| 00:20 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers alle eer aan. Dit keer bereidt hij braadkip.
«
»






















