TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Likoké on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op ontdekking en koken in Zuid-Afrika.
«
»
03:05 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke kaaskroket.
«
»
03:35 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar Halong Bay. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
03:50 Sweet & Cosy
Wist je dat Wim met vier pannenkoekpannen tegelijkertijd aan de slag kan? En dat is nodig, want hij maakt vandaag een crêpe Mikadorol klaar met crunchy hazelnootpasta. Een chocolade bommeke waar elke zoetebek gelukkig van wordt.
«
»
04:00 Indian Summer
Tom en Dominque verwelkomen de Vlaamse Hollywood: Acteurs Rik Verheye en Geert Van Rampelberg en regisseurs Gilles Coulier, Wannes Destoop en Wouter Bouvijn proeven van hun tequilasoep, ceviche met langoustines en kip in bananenblad.
«
»
04:30 Chris Cooks Cymru
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
05:00 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
05:25 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en een gehaktbal met krieken en puree.
«
»
05:55 A la carte
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt om de Sint-jakobsvrucht te serveren: gebakken in de pan met een beetje sjalot en lichtjes gegaard in een bouillon met groentjes in brunoise.
«
»
06:15 Tot op de Graat
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met een indrukwekkende vis uit de Noordzee: de rog. Deze zeereus heeft twee gigantische vleugels en is zo moeilijk te ontmantelen dat Johan een expert ter zake inschakelt: de sympathieke visser Danny.
«
»
06:30 Chris Cooks Cymru
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
07:00 Lekker Messy - Weekmenu
Van crispy popcorn chicken tot een ode aan moeders bami. Daarna een creatieve lunchpasta met halloumi en een barbecuefeest met lamskoteletjes en chimichurri. Innovatie en nostalgie in één pakket.
«
»
08:00 Indian Summer
Tom en Dominque verwelkomen de Vlaamse Hollywood: Acteurs Rik Verheye en Geert Van Rampelberg en regisseurs Gilles Coulier, Wannes Destoop en Wouter Bouvijn proeven van hun tequilasoep, ceviche met langoustines en kip in bananenblad.
«
»
08:35 Sweet & Cosy
Wist je dat Wim met vier pannenkoekpannen tegelijkertijd aan de slag kan? En dat is nodig, want hij maakt vandaag een crêpe Mikadorol klaar met crunchy hazelnootpasta. Een chocolade bommeke waar elke zoetebek gelukkig van wordt.
«
»
08:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
09:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst rock-'n-rolt vandaag in de keuken met chef Dominique Persoone. Een reis naar Japan inspireert globetrotter Dominique om samen met Gert gelakte paling klaar te maken.
«
»
09:55 Roger van Damme: Bakken
Roger maakt chocoladecakejes met volkorenbloem, magere yoghurt en en muesli-chocolade-topping.
«
»
10:20 Indian Summer
Dominique en Tom ontvangen de jetset van het Casino van de jaren tachtig, met onder andere vader Frank Persoone, de schoonmoeder van Tom en Jean-Marie Dedecker. Op het menu: tongrolletjes met prei en druiven, oesters en tournedos marchand de vin.
«
»
10:55 De Eregast
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen. Een Parmigiano glassata, daarna varkensvlees aan't spit en als dessert Boules de Berlin.
«
»
11:45 Chris Cooks Cymru
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
12:25 Sarah's Sweet Table
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
12:50 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan Verhelle laat zien welk aspect uit de Japanse keuken zijn absolute stokpaardje is: de teppanyaki. Op deze grote bakplaat grilt hij een prachtig stuk exclusief rundvlees: het bekende Japanse waygyubeef.
«
»
13:10 Sarah's Sweet Table
Vandaag zorgt Sarah voor extra crunch op haar Sweet Table. Eerst serveert ze een tropische bavarois van mango en passievrucht met een krokant koekje bij. Haar tweede dessert is verse studentenhaver met gekaramelliseerde noten. Smullen maar!
«
»
13:35 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
14:10 Sweet & Cosy
Deze zachte, warme en heerlijk zoete kaneelbroodjes gevuld met creamy pindakaas met cacao smelten als boter op je tong. Volgens Wim het ideale comfort food voor een druilerige dag!
«
»
14:20 Lekker Messy - Weekmenu
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
15:05 De Sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot. Fleur Boussy werkt als gastvrouw en echtgenoot Edwin Menue en Fleurs broer Frederik Boussy staan in de keuken.
«
»
15:45 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Jeroen bereidt een heerlijke crème brûlée, terwijl Andy experimenteert met cocktails.
«
»
16:20 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van krab.
«
»
16:55 Peppe e Carluccio
Peppe Giacomazza maakt kennis met de peetvader van de italiaanse keuken, Antonio Carluccio.
«
»
17:30 Lekker Messy
Vandaaag pakken Jelle en Hans uit met XL kipschnitzels en een frisse aardappelsalade als lunch. Daarna zetten ze een romige fettucine op tafel met malse steak van de barbecue. Het perfecte bordje om van te genieten bij de ondergaande zon.
«
»
17:55 Indian Summer
Tom en Dominque verwelkomen de Vlaamse Hollywood: Acteurs Rik Verheye en Geert Van Rampelberg en regisseurs Gilles Coulier, Wannes Destoop en Wouter Bouvijn proeven van hun tequilasoep, ceviche met langoustines en kip in bananenblad.
«
»
18:35 Chris Cooks Cymru
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
19:10 Sweet & Cosy
Deze zachte, warme en heerlijk zoete kaneelbroodjes gevuld met creamy pindakaas met cacao smelten als boter op je tong. Volgens Wim het ideale comfort food voor een druilerige dag!
«
»
19:20 Over (h)eerlijke groenten
Vandaag is Johan Segers op zoek naar verse bloemkool en die vindt hij bij Linda Van Dessel. Met deze kraakverse bloemkool maakt hij eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
20:00 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar Halong Bay. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
20:25 Peppe's Pizza
Deze keer maakt Peppe een pizza salsiccia, met Italiaanse worst, en enkele van Peppe's boezemvrienden vertegenwoordigen met veel plezier het gezelschap. Cincin & buon appetito.
«
»
20:40 Lekker Messy
Vandaaag pakken Jelle en Hans uit met XL kipschnitzels en een frisse aardappelsalade als lunch. Daarna zetten ze een romige fettucine op tafel met malse steak van de barbecue. Het perfecte bordje om van te genieten bij de ondergaande zon.
«
»
21:05 Peppe's Emilia-Romagna
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
21:40 Chris Cooks Cymru
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
22:15 Indian Summer
Tom en Dominque verwelkomen de Vlaamse Hollywood: Acteurs Rik Verheye en Geert Van Rampelberg en regisseurs Gilles Coulier, Wannes Destoop en Wouter Bouvijn proeven van hun tequilasoep, ceviche met langoustines en kip in bananenblad.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bert Meewis een krokant stukje vlees - 't is te zeggen - gevogelte op het bord. Kip. Hij serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle. Dat klinkt buonissimo en vooral: Snel, Makkelijk en Lekker te maken.
«
»
23:25 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme bewees zich al als topdessertenman. Maar ook met de deegroller en de oven kan hij als geen ander overweg. Vandaag toont hij ons stap voor stap hoe we een croissant maken.
«
»
23:50 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
00:40 Sweet & Cosy
Deze zachte, warme en heerlijk zoete kaneelbroodjes gevuld met creamy pindakaas met cacao smelten als boter op je tong. Volgens Wim het ideale comfort food voor een druilerige dag!
«
»
00:50 Chris Cooks Cymru
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
01:30 Guillaume's Paris
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers