
TVgids - njam!
Andere zender »
13:55 | Lekker Lang Leven |
«
»
13:55 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels reist af naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool bij met gezonde witte saus. Maar eerst start hij de dag met een healthy havermoutontbijtje.
«
»
14:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
14:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
15:05 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
15:05 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc Van impe maakt op zijn eigen nonchalante manier makkelijke en gulzige gerechten, die vaak gebasserd zijn op Belgische klassiekers. Maar Loïc laat zich ook inspireren door de hele wereldkeuken en komt daarom vaak verrassend uit de hoek.
«
»
15:25 | Sarah's Sweet Table |
«
»
15:25 | Sarah's Sweet Table |
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
16:05 | De Zomertafel |
«
»
16:05 | De Zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir en Jeroen De Pauw maken samen zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade, tzatziki met tomaatjes, radijzen in de oven, volledige zalmfilet op de BBQ en gegrilde witte asperges.
«
»
16:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Francesca Sterckx een vleesgerecht op het weekmenu. En dat neemt ze au sérieux. Ze bakt een mals stuk spiering met een sausje van champignon, spek én Gandaham. Veel vlees dus, maar vooral ook snel, makkelijk en lekker.
«
»
16:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
17:10 | Panklaar |
Jan Buytaert laat zien hoe een lichte hartige Bretoense pannenkoek bereidt moet worden.
«
»
17:10 | Panklaar |
«
»
17:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
17:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
18:15 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
18:15 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
19:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de IJsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt. Ze vormen de perfecte ingrediënten voor een BBQ.
«
»
19:05 | De Smaaktoerist |
«
»
19:45 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt maakt voor de barbecue met vrienden vandaag een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
19:45 | BBQ Vanavond?! |
«
»
19:45 | BBQ Vanavond?! |
«
»
20:05 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
«
»
20:05 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Linde Merckpoel. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
20:40 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
20:40 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
21:25 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
21:25 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
22:15 | Panklaar |
«
»
22:15 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in een mum van tijd en met maar één enkele pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer bereidt hij een Schotse luxesoep met kip, kreeft en sint-jakobsschelp.
«
»
22:30 | Guillaume's Paris |
«
»
22:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
23:00 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
23:00 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
23:45 | Toasted on wheels! |
«
»
23:45 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
00:15 | Sarah's Sweet Table |
«
»
00:15 | Sarah's Sweet Table |
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
00:50 | Puur Oosters - Japans |
«
»
00:50 | Puur Oosters - Japans |
Ivan maakt een van de meest geliefde gerechten uit de Japanse keuken klaar: sukiyaki, een eenpansgerecht met rundvlees en groentjes die in een hartige bouillon van sojasaus, suiker, sake en mirin worden gekookt en dan aan tafel worden geserveerd.
«
»
01:10 | Veldvers |
«
»
01:10 | Veldvers |
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om. Hij verrast met pastinaak, want hij maakt er een bijzonder dessert mee en ook een leuke plantaardige dipsaus.
«
»
01:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
01:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Francesca Sterckx een vleesgerecht op het weekmenu. En dat neemt ze au sérieux. Ze bakt een mals stuk spiering met een sausje van champignon, spek én Gandaham. Veel vlees dus, maar vooral ook snel, makkelijk en lekker.
«
»