TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
14:00 Zoete Zonde
Zoete zondaar Roger van Damme bereidt als basisdessert een makkelijk te maken koffiemousse, geïnspireerd door de klassieke tiramisu. Deze geeft hij vervolgens een upgrade en hij tovert het dessert om in een goddelijk dessertbord.
«
»
14:25 Puur Oosters - Japans
Net zoals in de rest van het oosten, zijn noedels ook in Japan een belangrijk onderdeel van de dagelijkse keuken. Japan heeft vier soorten noedels: de soba, de somen, de udon en de ramen. Chef Ivan maakt twee typisch Japanse noedelgerechten klaar.
«
»
14:45 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
15:10 Loïc: Zot van Koken
Loïc Van impe maakt op zijn eigen nonchalante manier makkelijke en gulzige gerechten, die vaak gebasserd zijn op Belgische klassiekers. Maar Loïc laat zich ook inspireren door de hele wereldkeuken en komt daarom vaak verrassend uit de hoek.
«
»
15:25 Vlaamse Klassiekers
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
16:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
17:30 Loïc: Zot van Koken
Loïc Van impe maakt op zijn eigen nonchalante manier makkelijke en gulzige gerechten, die vaak gebasserd zijn op Belgische klassiekers. Maar Loïc laat zich ook inspireren door de hele wereldkeuken en komt daarom vaak verrassend uit de hoek.
«
»
17:45 Sarah's Sweet Table
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
18:35 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
19:35 Nuances
Thierry Theys maakt een eigenwijze vegetarische combinatie met parmezaanse kaas en kruidencake.
«
»
20:05 Guillaume's Paris
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
20:40 Loïc: Zot van Koken
Loïc Van impe maakt op zijn eigen nonchalante manier makkelijke en gulzige gerechten, die vaak gebasserd zijn op Belgische klassiekers. Maar Loïc laat zich ook inspireren door de hele wereldkeuken en komt daarom vaak verrassend uit de hoek.
«
»
20:55 Vlaamse Klassiekers
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
21:45 Sarah's Sweet Table
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
22:20 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
23:00 Loïc: Zot van Koken
Loïc Van impe maakt op zijn eigen nonchalante manier makkelijke en gulzige gerechten, die vaak gebasserd zijn op Belgische klassiekers. Maar Loïc laat zich ook inspireren door de hele wereldkeuken en komt daarom vaak verrassend uit de hoek.
«
»
23:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
00:10 Peppe's Toscane
Peppe gaat langs op een van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen in Toscane.
«
»
00:30 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
01:25 Streetfood
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers