
TVgids - njam!
Andere zender »
01:15 | Soep! |
De chefs maken een aardappelsoep met wintertruffel en Blankenberse garnalensoep.
«
»
01:40 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
02:35 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
03:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Francesca Sterckx een vleesgerecht op het weekmenu. En dat neemt ze au sérieux. Ze bakt een mals stuk spiering met een sausje van champignon, spek én Gandaham. Veel vlees dus, maar vooral ook snel, makkelijk en lekker.
«
»
03:30 | Vlaamse Klassiekers |
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
04:10 | A la carte |
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin mag het vandaag wel eens wat meer zijn. Want Kevin is gek op oesters en hij wil ze graag op drie verschillende manieren leren klaarmaken.
«
»
04:35 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Vandaag bereidt hij een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
04:45 | Guillaume's Paris |
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
05:10 | De Garde van Gert |
Presentator en foodie Gert Verhulst staat aan de zijde van kwieke vos Jan Buytaert. De twee heren maken vandaag een oerdegelijk kalfgebraad met een hartverwarmend sausje met peren. En dit allemaal binnen een half uur tijd.
«
»
05:45 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
06:05 | Veldvers |
Witloof wordt wel eens het witte goud van bij ons genoemd. En dat vindt chef Nicolas Decloedt echt niet overdreven. Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en zelfgemaakte crackers.
«
»
06:20 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan Verhelle maakt een typisch Japans gerecht uit de eenvoudige keuken klaar: de okonomiyaki, een hartige pannenkoek die vergeleken kan worden met onze populaire frietjes of hamburgers. Fastfood uit Japan dus.
«
»
06:35 | Soep! |
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
06:50 | Soep! |
De chefs maken een aardappelsoep met wintertruffel en Blankenberse garnalensoep.
«
»
07:05 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
08:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
08:30 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
09:10 | Sportfood |
Wielertoerist Staf fietst iedere zondag meer dan honderd kilometer en daarom maken chef Michael en topsportdiëtiste Stephanie een krachtontbijt, een energiereep en een recuperatieshake voor hem.
«
»
09:40 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
10:35 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
11:30 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
12:10 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
12:40 | Vlaamse Klassiekers |
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
13:30 | Piet Patron |
Dit keer wordt Anthony gevold. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche. Het restaurant is zijn leven en hij leidt de keuken dan ook met veel passie en toewijding.
«
»
14:00 | Foodies & The City |
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
14:40 | Foodies & The City |
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
15:20 | Apero - Dining |
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy bereidt een icetea en Jeroen maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
15:55 | Streetfood |
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
16:45 | Het Weekmenu |
Dagný Rós maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt visballetjes met remoulade en rode kool, Indische kip met naanbrood, een ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie en pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
17:30 | De Garde van Gert |
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Peppe Giacomazza. Peppe maakt een pizza veloce.
«
»
18:10 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
18:55 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
20:40 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»
21:30 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus. Dagny Ros maakt een risotto volgens haar Ijslandse roots, een smakelijke Nordic Risotto met groene asperges en karnemelk.
«
»
21:50 | Soep! |
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
22:15 | Apero - Dining |
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy bereidt een icetea en Jeroen maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
23:00 | Roger van Damme: Bakken |
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een 'goei kijstoet' op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct en Roger van Damme bakt hem deze keer.
«
»
23:20 | Bal National |
Wim verklapt een slagersgeheim. Hij maalt gemengd gehakt en rolt er balletjes van die garen in een zijdezachte tomatensaus. Zo zet de chef dé ultieme Belgische balletjes-klassieker op de tafel.
«
»
23:55 | Steffi's healthy pleasures |
Warme hapjes uit de oven of de friteuse. Deze guilty pleasures komen vaak op tafel tijdens een avondje bingewatching. Daarom maakt Steffi vandaag een gezond borrelhapje, namelijk kabeljauwcakes, en ze zorgt ook voor een heuse wafelenbak.
«
»
00:20 | Vlaamse Klassiekers |
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»