
TVgids - njam!
Andere zender »
00:55 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
01:20 | Streetfood |
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. Én ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»
02:00 | Guten Appetit |
Vandaag staat nieuwsicoon Dany Verstraeten centraal. Van een initiatie curling en een luxe apero-wandeling tot zijn liefde voor de ltaliaanse keuken.
«
»
02:55 | Loïc: Zot van Koken |
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
03:10 | Sarah's Sweet Table |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Zoals zijn chocolade pancake taco's. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
03:30 | Guten Appetit |
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
04:25 | De Dagschotel |
Dagný Rós bewijst dat zoete aardappel en pastinaak ook dienst kunnen doen als frietjes. De combinatie met een gebakken stukje kip en frisse sugarsnaps zorgt ervoor dat dit een op-en-top kindvriendelijk recept wordt.
«
»
04:35 | Winterse Kost |
Vandaag doet de winterse kost van Bart het werk voor hem. Hij maakt een hot pot klaar van rijst, zeeduivel en winterse groentjes. Alles in één grote pot en lekker laten pruttelen in de oven.
«
»
04:40 | Loïc: Zot van Koken |
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
04:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst viert vandaag feest met Jan Buytaert. Om de kerstvakantie smakelijk in te zetten, maken de mannen een fazantenborst klaar. Geen klassieke aardappelpuree, maar wel een met knolselderij, begeleidt de fazant.
«
»
05:25 | Soep! |
Geen bloemkool of broccoli, maar een soep met romanesco. Ook een soep met gerookte zalm en dille.
«
»
05:40 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
06:00 | De Eregast |
Vandaag ontvangt de heilige njam-drievuldigheid dé driesterrenchef van Antwerpen: Viki Geunes. Op het menu staan een rondje appels plukken en drie heerlijke gerechten: Italiaanse tartaar, hertenkalf Rossini en crème brûlée van witte chocolade.
«
»
06:50 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
07:15 | Streetfood |
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. Én ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»
08:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
08:25 | Het Perfecte Feestmenu |
Julie Baeckelandt bereidt haar perfecte feestmenu. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines. Als hoofdgerecht staat er een buitengewone Portugese cataplana op het menu. Als dessert maakt onze ladychef een overheerlijke pavlova.
«
»
08:55 | Winterse Kost |
Vandaag doet de winterse kost van Bart het werk voor hem. Hij maakt een hot pot klaar van rijst, zeeduivel en winterse groentjes. Alles in één grote pot en lekker laten pruttelen in de oven.
«
»
09:10 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
10:05 | Bal National - FEEST |
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
10:45 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
11:10 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
12:00 | Tot op het Bot: Het Rund |
Jaren geleden heeft iedereen het ongetwijfeld gegeten, maar de laatste tijd is het niet meer zo populair: de uier. Johan Segers is een grote fan van dit onderdeel van de koe.
«
»
12:20 | Winterse Kost |
Vandaag doet de winterse kost van Bart het werk voor hem. Hij maakt een hot pot klaar van rijst, zeeduivel en winterse groentjes. Alles in één grote pot en lekker laten pruttelen in de oven.
«
»
12:35 | Guten Appetit |
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
13:30 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
14:25 | Winterse Kost |
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
15:05 | Apero - Dining |
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy bereidt een icetea en Jeroen maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
15:40 | Bal National - FEEST |
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
16:25 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
17:05 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
17:30 | Winterse Kost |
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
18:10 | Guten Appetit |
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
19:05 | De Dagschotel |
Vandaag bereidt keukentalent Michaël Vrijmoed een feestelijk gerecht. Hij maakt heerlijke gemarineerde zeebaars met venkel klaar, met een zelfgemaakte vinaigrette. In een mum van tijd een perfecte maaltijd voor het hele gezin.
«
»
19:20 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kreeft.
«
»
19:50 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar haas.
«
»
20:10 | Tot op de Graat |
De oester. Een echte delicatesse, waar Johan Segers zelf ook helemaal gek op is. Hij toont hoe je de oester openmaakt en daarna rauw en helemaal puur kan eten en hij maakt een slaatje met gebakken oesters, croutons en spekjes.
«
»
20:25 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert vertelt hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer maakt hij kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
20:40 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
21:35 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
22:00 | A la carte |
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd: karnemelkpuree met een gepocheerd eitje en papsaus, klaargemaakt door haar moeder, iets wat ze samen met haar acht broers en zussen elke vrijdagavond at nadat ze allemaal in bad waren geweest.
«
»
22:15 | Tot op de Graat |
Chef Johan Segers bereidt dit keer langoustines. Deze kleine zeekreeften leven massaal in de centrale Noordzee en zijn een heerlijk alternatief voor de scampi, die erg populair zijn.
«
»
22:35 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
23:00 | Guten Appetit |
Vandaag is An Miller aan de beurt. Van champagne en kaviaar in de jacuzzi tot vlaggenzwaaien, hilarisch koeien melken en een BBQ met Fruits de Mer. Met raclette en een Dame Blanche Deluxe sluiten de chefs haar dag vol plezier smaakvol af.
«
»
23:55 | Winterse Kost |
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
00:35 | Soep! |
De chefs maken een fazantenroomsoep en een pompoensoep met gember en sinaasappel.
«
»