
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
06:10 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan Verhelle maakt een typisch Japans gerecht klaar: de okonomiyaki, een hartige pannenkoek.
«
»
06:25 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
06:55 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
08:30 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
09:20 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
10:10 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
10:25 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
10:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
11:20 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
11:45 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
12:15 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
12:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
13:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:40 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
14:35 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
14:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
15:20 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
15:40 | De Sterrenkaart |
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
16:15 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
16:25 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
16:55 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
18:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
18:50 | Culinair Thailand |
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
19:15 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
19:55 | Tot op de Graat |
Johan Segers bereidt gegratineerde heek met verse andijvie en zelfgemaakte hertoginnenaardappeltjes.
«
»
20:15 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
21:10 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
21:35 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
21:55 | Peppe's Sicilië |
Peppe gaat op bezoek bij zijn 77-jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
22:20 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
22:35 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
23:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
00:20 | Soep! |
De chefs maken koraallinzensoep en een venkel-kervel soep.
«
»
00:40 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
01:10 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
01:45 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
02:20 | De Dagschotel |
Jan Buytaert bereidt kortgebakken rode poonfilet, met een pittige kruiding van wasabi en sesam.
«
»
02:30 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
02:50 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
03:10 | Peppe's Sicilië |
Peppe gaat op bezoek bij zijn 77-jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
03:30 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
03:45 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
04:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
04:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
05:15 | Soep! |
De chefs maken koraallinzensoep en een venkel-kervel soep.
«
»
05:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»