TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
06:10 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan Verhelle maakt een typisch Japans gerecht klaar: de okonomiyaki, een hartige pannenkoek.
«
»
06:25 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
06:55 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
08:30 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
09:20 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
10:10 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
10:25 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
10:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
11:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
11:45 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
12:15 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
12:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
13:10 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:40 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
14:35 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
14:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
15:20 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
15:40 De Sterrenkaart
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
16:15 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
16:25 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
16:55 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
18:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
18:50 Culinair Thailand
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
19:15 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
19:55 Tot op de Graat
Johan Segers bereidt gegratineerde heek met verse andijvie en zelfgemaakte hertoginnenaardappeltjes.
«
»
20:15 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
21:10 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
21:35 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
21:55 Peppe's Sicilië
Peppe gaat op bezoek bij zijn 77-jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
22:20 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
22:35 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
23:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
00:20 Soep!
De chefs maken koraallinzensoep en een venkel-kervel soep.
«
»
00:40 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
01:10 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
01:45 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
02:20 De Dagschotel
Jan Buytaert bereidt kortgebakken rode poonfilet, met een pittige kruiding van wasabi en sesam.
«
»
02:30 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
02:50 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
03:10 Peppe's Sicilië
Peppe gaat op bezoek bij zijn 77-jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
03:30 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
03:45 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
04:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
04:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
05:15 Soep!
De chefs maken koraallinzensoep en een venkel-kervel soep.
«
»
05:30 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down The Road' (VRT 1)

Na enkele dagen back to basics, geniet de groep van de snelheid van een speedboot en van de prachtige natuur die Canada te bieden heeft. Ze spotten tijdens de tocht zeeleeuwen, dolfijnen én walvissen. Tijdens het kajakken heeft het duo Evert en Sabine het moeilijk met het verschil tussen links en rechts. Zij kajakken meer in cirkels dan rechtdoor, tot grote ergernis van Evert.

'Down the Road', om 20.00 uur op VRT 1.

Dossiers