
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
06:35 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
06:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
07:25 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan bezoekt de varkensboerderij van Steven en Els, die al zijn vragen over de stiel beantwoorden.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
08:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
09:10 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan bezoekt de varkensboerderij van Steven en Els, die al zijn vragen over de stiel beantwoorden.
«
»
09:50 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
10:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van tradities.
«
»
11:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
11:40 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
12:15 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
12:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
13:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
14:05 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
14:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
15:50 | A la carte |
Hobbykok Joris vraagt Johan om de lekkere steak met Stroganoffsaus van vroeger te reconstrueren.
«
»
16:20 | Bal National |
Wim maalt gemengd gehakt en rolt er balletjes van die garen in een zijdezachte tomatensaus.
«
»
16:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
17:55 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
18:20 | Pasta & Risotto |
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
18:45 | De Smaaktoerist |
België en Bier: een geslaagd huwelijk. Jeroen de Pauw bezoekt een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
19:20 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
19:55 | Comfort Food |
's Morgens vroeg start Jeroen met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
21:05 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:40 | Urban Barbecue |
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
22:30 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
23:25 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
23:50 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
00:40 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
01:10 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
01:40 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:15 | Tot op het Bot: Het Varken |
Het meest gegeten varkensvlees is de ham, Johan gaat op zoek naar nog onbekende feiten over ham.
«
»
02:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros maakt kip à l'orange, een simpel stukje kipfilet in een Oosters sausje met sinaasappelsap.
«
»
03:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
03:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:55 | Urban Barbecue |
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
04:20 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
04:30 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
04:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
05:15 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
05:40 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»