
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de kustplaats Nha Trang.
«
»
06:10 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
06:35 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
07:05 | Tot op het Bot: Het Varken |
Slager Benny legt aan Johan uit dat er nog meer ribben aan een varken zitten naast de spareribs.
«
»
07:30 | De Sterrenkaart |
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
08:25 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
09:00 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
09:15 | A la carte |
Njam!-chef Thierry Theys laat zien hoe je een duif kunt bereiden.
«
»
09:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
10:10 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt onder andere viscurry met naanbrood en lamsgehakt met tzatziki en pita.
«
»
10:50 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
11:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
12:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
13:05 | BBQ Vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
13:25 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
13:40 | Urban Barbecue |
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
14:10 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
14:25 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de aubergine.
«
»
14:50 | De Dagschotel |
Michaël bakt slaharten in de pan en serveert er een smeuïge geitenkaas en lekkere ansjovis bij.
«
»
15:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
15:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
16:10 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
16:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
17:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:10 | A la carte |
Stijn vraagt de chef wat het geheim is van de super krachtige en gelatineuze bruine fond.
«
»
19:35 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
20:20 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Mounir maakte een kalkoenragout en hij gebruikt hiervoor een auberginepizzabodem.
«
»
21:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
21:35 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
22:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Mounir maakte een kalkoenragout en hij gebruikt hiervoor een auberginepizzabodem.
«
»
23:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:55 | De Zomerkeuken |
Anne-Sophie legt halloumi op de BBQ, samen met lam en een tomatensalsa, gevolgd door een dessert.
«
»
00:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
00:50 | Urban Barbecue |
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
01:20 | DIY |
Deze keer staan een tapenade, champignonsaus, fruityoghurt en café glacé op het menu.
«
»
01:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Dominique Persoone maakt een tortilla met spek en chips. Zot, maar wel smaakvol en snel klaar.
«
»
02:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Mounir maakte een kalkoenragout en hij gebruikt hiervoor een auberginepizzabodem.
«
»
02:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
02:55 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
03:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
03:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Mounir maakte een kalkoenragout en hij gebruikt hiervoor een auberginepizzabodem.
«
»
04:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
04:45 | De Zomerkeuken |
Anne-Sophie legt halloumi op de BBQ, samen met lam en een tomatensalsa, gevolgd door een dessert.
«
»
05:10 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
05:35 | Urban Barbecue |
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»