TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Vietnjam, met QuyÍn
QuyÍn reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de kustplaats Nha Trang.
«
»
06:10 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediŽnten, zoals deze keer oesters.
«
»
06:35 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
07:05 Tot op het Bot: Het Varken
Slager Benny legt aan Johan uit dat er nog meer ribben aan een varken zitten naast de spareribs.
«
»
07:30 De Sterrenkaart
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
08:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
08:25 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
09:00 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
09:15 A la carte
Njam!-chef Thierry Theys laat zien hoe je een duif kunt bereiden.
«
»
09:45 KLAAR IN 20 minuten
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
10:10 Het Weekmenu
Dominique Persoone bereidt onder andere viscurry met naanbrood en lamsgehakt met tzatziki en pita.
«
»
10:50 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
11:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
12:35 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
13:05 BBQ Vanavond?!
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
13:25 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
13:40 Urban Barbecue
MichaŽl bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
14:10 Hete Vuren
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
14:25 De Hofleverancier
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de aubergine.
«
»
14:50 De Dagschotel
MichaŽl bakt slaharten in de pan en serveert er een smeuÔge geitenkaas en lekkere ansjovis bij.
«
»
15:10 KLAAR IN 20 minuten
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
15:35 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
16:10 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
16:40 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
17:55 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:10 A la carte
Stijn vraagt de chef wat het geheim is van de super krachtige en gelatineuze bruine fond.
«
»
19:35 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
20:20 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Mounir maakte een kalkoenragout en hij gebruikt hiervoor een auberginepizzabodem.
«
»
21:05 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
21:35 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
22:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Mounir maakte een kalkoenragout en hij gebruikt hiervoor een auberginepizzabodem.
«
»
23:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:55 De Zomerkeuken
Anne-Sophie legt halloumi op de BBQ, samen met lam en een tomatensalsa, gevolgd door een dessert.
«
»
00:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
00:50 Urban Barbecue
MichaŽl bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
01:20 DIY
Deze keer staan een tapenade, champignonsaus, fruityoghurt en cafť glacť op het menu.
«
»
01:45 KLAAR IN 20 minuten
Dominique Persoone maakt een tortilla met spek en chips. Zot, maar wel smaakvol en snel klaar.
«
»
02:05 KLAAR IN 20 minuten
Mounir maakte een kalkoenragout en hij gebruikt hiervoor een auberginepizzabodem.
«
»
02:30 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
02:55 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
03:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
03:55 KLAAR IN 20 minuten
Mounir maakte een kalkoenragout en hij gebruikt hiervoor een auberginepizzabodem.
«
»
04:20 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
04:45 De Zomerkeuken
Anne-Sophie legt halloumi op de BBQ, samen met lam en een tomatensalsa, gevolgd door een dessert.
«
»
05:10 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
05:35 Urban Barbecue
MichaŽl bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De jaren 90 voor tieners' met Steven Van Herreweghe

Steven Van Herreweghe laat een groep tieners binnen in de wondere wereld van de jaren 90. In ruil wil hij weten hoe het leven van een tiener anno 2023 eruitziet. Welke dingen zijn veranderd en wat is hetzelfde gebleven? In deze aflevering het jaar 1992.

'De Jaren 90 voor Tieners', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers