
TVgids - njam!
Andere zender »
05:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
06:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
06:30 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
06:55 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers maakt een fantastisch stoofpotje met varkensvlees in plaat van rundervlees.
«
»
07:20 | De Gastentafel |
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
08:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
09:00 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
09:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja maakt een lekkere en gezonde maaltijdsoep van waterkers, met grote garnalen en tahina.
«
»
10:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
10:30 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
10:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
11:40 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
12:20 | A la carte |
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt.
«
»
12:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:20 | De Sterrenkaart - Nederland |
Jonnie Boer onthult hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
13:45 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
14:40 | BBQ Vanavond?! |
Dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en konijn met caponata.
«
»
14:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
15:25 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
16:00 | Urban Barbecue |
Chef Bart Desmidt bereidt kokkels in papillot, varkensrug Duke of Birkshire, hondshaai en kip.
«
»
16:30 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme nodigt zwemkampioen Pieter Timmers uit en bereidt een heerlijk zoete rabarbertaart.
«
»
17:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja maakt een lekkere en gezonde maaltijdsoep van waterkers, met grote garnalen en tahina.
«
»
17:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
18:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:20 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
20:03 | Come a Peppe |
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. En bij chef Peppe tikt dat vooral heel Italiaans.
«
»
20:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
21:05 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
21:25 | De Gezonde Goesting |
Vaak heb je geen tijd om gezond te eten, dus maakt Steffi gerechtjes die je op voorhand kan maken.
«
»
21:55 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
22:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
22:40 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
23:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
00:15 | Soep! |
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
00:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
01:05 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
01:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
02:25 | De Dagschotel |
Chef Michaël Vrijmoed maakt voor de schotel van de dag een ratatouille met wilde boschampignons.
«
»
02:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
02:55 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
03:10 | De Gezonde Goesting |
Vaak heb je geen tijd om gezond te eten, dus maakt Steffi gerechtjes die je op voorhand kan maken.
«
»
03:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
03:55 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
04:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
04:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
05:25 | Soep! |
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
05:40 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»