TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
06:05 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
06:30 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
06:55 Tot op het Bot: Het Varken
Johan Segers maakt een fantastisch stoofpotje met varkensvlees in plaat van rundervlees.
«
»
07:20 De Gastentafel
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
08:00 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
09:00 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
09:35 KLAAR IN 20 minuten
Vanja maakt een lekkere en gezonde maaltijdsoep van waterkers, met grote garnalen en tahina.
«
»
10:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
10:30 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
10:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
11:40 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
12:20 A la carte
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt.
«
»
12:45 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:20 De Sterrenkaart - Nederland
Jonnie Boer onthult hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
13:45 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
14:40 BBQ Vanavond?!
Dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en konijn met caponata.
«
»
14:55 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
15:25 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
16:00 Urban Barbecue
Chef Bart Desmidt bereidt kokkels in papillot, varkensrug Duke of Birkshire, hondshaai en kip.
«
»
16:30 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt zwemkampioen Pieter Timmers uit en bereidt een heerlijk zoete rabarbertaart.
«
»
17:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vanja maakt een lekkere en gezonde maaltijdsoep van waterkers, met grote garnalen en tahina.
«
»
17:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
18:45 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:20 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
20:03 Come a Peppe
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. En bij chef Peppe tikt dat vooral heel Italiaans.
«
»
20:05 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
21:05 Comfort Food
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
21:25 De Gezonde Goesting
Vaak heb je geen tijd om gezond te eten, dus maakt Steffi gerechtjes die je op voorhand kan maken.
«
»
21:55 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
22:05 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
22:40 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
23:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
00:15 Soep!
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
00:35 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
01:05 Over (h)eerlijke groenten
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
01:40 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
02:25 De Dagschotel
Chef Michaël Vrijmoed maakt voor de schotel van de dag een ratatouille met wilde boschampignons.
«
»
02:35 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
02:55 Comfort Food
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
03:10 De Gezonde Goesting
Vaak heb je geen tijd om gezond te eten, dus maakt Steffi gerechtjes die je op voorhand kan maken.
«
»
03:35 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
03:55 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
04:15 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
04:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
05:25 Soep!
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
05:40 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nick Marshall is een ambitieuze macho die actief is in de reclamewereld. Hij heeft zijn zinnen gezet op de functie van creative director, maar ziet de promotie aan zijn neus voorbijgaan. Zijn baas weet immers dat Nick als de beste de vrouwen in bed kan praten, maar er geen flauw benul van heeft wat er in hen omgaat en welke reclamecampagnes hen aanspreken. De job gaat bijgevolg naar een vrouw: Darcy McGuire. Maar dan krijgt Nick een stroomstoot, waardoor hij alles kan horen wat vrouwen denken. De reclamemaker besluit zijn geheime wapen maximaal in te zetten om de baan van Darcy in te kunnen pikken.


'What Women Want', om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers