
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
06:15 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
06:45 | It's Aperotime - a taste of history |
Naushad maakt drie cocktails van de jaren 20: de Southside, de Summer in France en de El Presidente.
«
»
07:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
08:00 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
08:20 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
08:50 | Open Vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah beginnen hun weekje back to nature goed met spitroasted porchetta.
«
»
09:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
10:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
10:35 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:10 | De Zomerkeuken |
Peppe steekt zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje en maakt ook panzerotti fritti.
«
»
11:40 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
12:25 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke maakt met haar kinderen een heerlijke groentesoep, met een sidedish van slacrackers.
«
»
12:50 | De Dagschotel |
Peppe Giacomazza maakt spaghetti carbonara à la Peppe klaar met verse spaghetti en pancetta.
«
»
13:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
13:50 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
14:45 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt een overheerlijke fagotto di pasta, een pastabuidel, gevuld met ricotta en parmaham.
«
»
15:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
15:35 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
15:55 | A la carte |
Met veel plezier maakt Johan een lamsstoofpotje zonder alcohol klaar voor Philip.
«
»
16:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
18:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
18:55 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
19:15 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
19:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
21:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:40 | Urban Barbecue |
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
22:15 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
22:30 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
23:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
23:55 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
00:25 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
00:50 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer de St. Jacobsvrucht.
«
»
01:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:00 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan gaat bij Benny langs om alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
02:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
02:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
03:05 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:30 | Urban Barbecue |
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
03:55 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
04:05 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
04:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
04:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
05:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»