TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
06:15 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:40 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
06:45 It's Aperotime - a taste of history
Naushad maakt drie cocktails van de jaren 20: de Southside, de Summer in France en de El Presidente.
«
»
07:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
08:00 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
08:20 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
08:50 Open Vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah beginnen hun weekje back to nature goed met spitroasted porchetta.
«
»
09:35 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
10:05 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
10:35 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:10 De Zomerkeuken
Peppe steekt zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje en maakt ook panzerotti fritti.
«
»
11:40 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
12:25 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke maakt met haar kinderen een heerlijke groentesoep, met een sidedish van slacrackers.
«
»
12:50 De Dagschotel
Peppe Giacomazza maakt spaghetti carbonara à la Peppe klaar met verse spaghetti en pancetta.
«
»
13:05 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
13:50 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
14:45 Peppe's Pasta
Peppe maakt een overheerlijke fagotto di pasta, een pastabuidel, gevuld met ricotta en parmaham.
«
»
15:00 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
15:35 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
15:55 A la carte
Met veel plezier maakt Johan een lamsstoofpotje zonder alcohol klaar voor Philip.
«
»
16:20 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:55 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
18:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
18:55 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
19:15 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
19:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
21:10 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:40 Urban Barbecue
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
22:15 Hete Vuren
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
22:30 De Hofleverancier
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
23:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
23:55 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
00:25 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
00:50 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer de St. Jacobsvrucht.
«
»
01:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:00 Tot op het Bot: Het Varken
Johan gaat bij Benny langs om alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
02:15 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
02:40 KLAAR IN 20 minuten
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
03:05 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:30 Urban Barbecue
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
03:55 Hete Vuren
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
04:05 De Hofleverancier
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
04:25 KLAAR IN 20 minuten
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
04:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
05:10 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers