
TVgids - njam!
Andere zender »
05:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
06:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
06:25 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
06:50 | DIY |
Er worden pitabroodjes, bitterballen, limoncello en bouilliesalade gemaakt.
«
»
07:15 | De Gastentafel |
Peppe Giacomazza bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
08:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
09:05 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
09:40 | De Dagschotel |
Italiaanse chef Peppe Giazomazza maakt een papillot van zwaardvis klaar.
«
»
09:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
10:30 | BBQ Vanavond?! |
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
10:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten.
«
»
11:45 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt onder andere steak fiorentina met ovenaardappeltjes en gebakken makreel.
«
»
12:35 | A la carte |
Marjan komt uit een vissersfamilie. Aan Johan de taak om ingelegde vis in zure gelatine te bereiden.
«
»
13:05 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
14:30 | BBQ Vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
14:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
15:20 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
15:55 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»
16:25 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme draagt een hemels dessert op aan atleten Kim Gevaert en Hanna Mariën.
«
»
16:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart bereidt verse langoustines onder de grill en serveert deze met zeekraal en aardappel.
«
»
17:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
18:50 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:20 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
20:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt kabeljauw klaar in de oven in combi met couscous, pompelmoes en granaatappel.
«
»
21:10 | Comfort Food |
's Morgens vroeg start Jeroen met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
21:30 | De Gezonde Goesting |
Steffi maakt voor de kinderen lekkere haverkoekjes, een ontbijtsmoothie en een pompoenlasagne.
«
»
22:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
22:30 | Peppe's Pizza |
Een pizza met hazelnootpasta of zoals ze het in het Italiaans zeggen: de pizza cioccolata.
«
»
22:40 | BBQ Vanavond?! |
Dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en konijn met caponata.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt een lekkere warme maïschowder en ze pimpt hem met pikante chorizo.
«
»
23:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
00:20 | Soep! |
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
00:45 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
01:15 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
02:05 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
02:35 | De Dagschotel |
Julie Baekelandt serveert een bil van reebout en kiest voor knolselder, een onderschatte groente.
«
»
02:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt kabeljauw klaar in de oven in combi met couscous, pompelmoes en granaatappel.
«
»
03:10 | Comfort Food |
's Morgens vroeg start Jeroen met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
03:25 | De Gezonde Goesting |
Steffi maakt voor de kinderen lekkere haverkoekjes, een ontbijtsmoothie en een pompoenlasagne.
«
»
03:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
04:10 | BBQ Vanavond?! |
Dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en konijn met caponata.
«
»
04:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt een lekkere warme maïschowder en ze pimpt hem met pikante chorizo.
«
»
04:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
05:35 | Soep! |
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
05:55 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»